ΣΕΛΙΔΕΣ

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ......ΑΛΦΑ ΓΕΥΣΗ

Η εταιρία ΑΛΦΑ ΓΕΥΣΗ με σεβασμό στην παράδοση, και αφοσίωση στην ποιότητα εχει ως αποστολή να προσφέρει καθημερινά στους καταναλωτές άριστα και νόστιμα προϊόντα. Παράγουμε Ελληνικές παραδοσιακές ΣΑΛΑΤΕΣ υψηλής διατροφικής αξίας, απο φρέσκες ύλες, με την παραδοσιακή, αυθεντική τους γεύση. 
Ως εταιρία, έχουμε επενδύσει στην ανάπτυξη μεθόδων που επιτρέπει τη διασφάλιση της ποιότητας σε όλη τη διαδρομή των προϊόντων, μέχρι το ψυγείο των πελατών. Έχουμε αναπτύξει σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και
Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με τα πρότυπα: ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008EΛOT EN ISO: 22000:2005BRCIFS έτσι ώστε να διασφαλίζεται πλήρως η ποιοτητα των προϊόντων. 
Η εταιρεία ΑΛΦΑ ΓΕΥΣΗ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΑΒΕΕ, με διακριτικό τίτλο “ΑΛΦΑ ΓΕΥΣΗ”, ιδρύθηκε το 1998, με αντικείμενο εργασιών την παραγωγή παραδοσιακών σαλατών.

Σκοπός της εταιρείας είναι η παραγωγή υγιεινών και νόστιμων προϊόντων με
προτεραιότητα πάντα στην ποιότητα.

Πέρα από την υψηλής αξίας πρώτη ύλη, η ΑΛΦΑ ΓΕΥΣΗ έχει επενδύσει στην ανάπτυξη μεθόδων που επιτρέπει τη διασφάλιση της ποιότητας σε όλη τη διαδρομή των προϊόντων, μέχρι το ψυγείο των πελατών. Στις εγκαταστάσεις εφαρμόζονται μέθοδοι υψηλής τεχνολογίας και αυστηρότατες προδιαγραφές στην παραγωγή, ώστε να εξασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα, η θρεπτική αξία και η φρεσκάδα σε όλα τα προϊόντα.

Έχει αναπτύξει σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με τα πρότυπα: ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008 και EΛOT EN ISO: 22000:2005, έτσι ώστε να διασφαλίζεται πλήρως η ασφάλεια των προϊόντων. Για το λόγω αυτό η εταιρεία κερδίζει καθημερινά την προτίμηση και εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Η συνταγή της επιτυχίας είναι αγνή και αυθεντική, όπως ακριβώς και τα προϊόντα. Η εταιρεία γνωρίζει να αξιοποιεί την παράδοση και προσαρμόζει τα προϊόντα με την βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας, στις σύγχρονες απαιτήσεις και διατροφικές ανάγκες της ελληνικής οικογένειας. Με σεβασμό στην παράδοση και αφοσίωση στην ποιότητα η εταιρεία δεσμεύεται να συνεχίσει να παραδίδει καθημερινά στους καταναλωτές άριστα και νόστιμα προϊόντα από φρέσκες πρώτες ύλες, προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας με την παραδοσιακή, αυθεντική γεύση τους. Το όνομα ΑΛΦΑ ΓΕΥΣΗ έχει γίνει συνώνυμο της υψηλής ποιότητας και των γευστικών προϊόντων της.


Η Τυροκαυτερή παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας παραδοσιακό τυρί Φέτα και μυζήθρα πρόβεια.
Η Τυροκαυτερή ‘Αλφα Γεύση  είναι ένα μοναδικό προϊόν, ιδανικό για ορεκτικό, αλλά συμπληρώνει και όλα τα γεύματα και τα σάντουιτς.



























Χρησιμοποιώντας παραδοσιακό τυρί Φέτα και πιπεριές κόκκινες Φλωρίνης και άλλα ορεκτικά παρασκευάστηκε ένα μοναδικό προϊόν με πικάντικη γεύση ιδανικό για εξαιρετικά γεύματα.



























Παραδοσιακό Ελληνικό προϊόν. Ιδιαίτερα δροσιστικό, με μοναδική γεύση από στραγγιστό γιαούρτι, αγγουράκι φρέσκο, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και σκόρδο. Ιδανικό για όλα τα γεύματα.



























Μια γευστική και υγιεινή σαλάτα, με απαλή γεύση Τυριού Φέτας και μυζήθρας κατάλληλη για όλα τα γεύματα.


























Πλούσια γεύση μελιτζάνας ψητής και σκόρδου δίνουν ένα υπέροχο προϊόν, το οποίο καταναλώνεται σαν ορεκτικό, αλλά και μόνο του αποτελεί ένα γευστικό γεύμα.


























Ιδιαίτερα θρεπτική σαλάτα, παρασκευάσμένη με τη μοναδική συνταγή των Αθωνικών μοναστηρίων. Έχει υπέροχη πικάντικη γεύση από μελιτζάνες ψητές και πιπεριές κόκκινες Φλωρίνης. Ιδανική για χορτοφάγους.


























Πικάντικη σαλάτα, ιδανική να συνοδεύει όλα τα κρέατα. Παράγεται από: Τοματοπολτό, μυζήθρα πρόβεια, μπαχαρικά, πράσινη πιπεριά κ.α.
























ΑΛΦΑ ΓΕΥΣΗ
ΣΒΟΡΩΝΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΤΚ 60100 GREECE
ΤΗΛ.: 23510 73-126 , 23510 38-511
FAX: 23510 31-610
http://www.alphagefsi.gr/

E-mail : info@alphagefsi.gr
Πωλήσεις: alpha@alphagefsi.gr
Εξυπ/ση Πελατών: pieriki@alphagefsi.gr
Υπεύθυνος Εξαγ.: giorgos@alphagefsi.gr













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου