ΣΕΛΙΔΕΣ

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ....ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΦΑΡΜΑ

Η εταιρεία ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΦΑΡΜΑ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής παραδοσιακών γαλακτοκομικών προϊόντων η οποία ιδρύθηκε το 2012 στη Λάρισα. Στόχος της εταιρείας είναι να παράγει γαλακτοκομικά προϊόντα με βάση το φρέσκο γάλα τοπικής παραγωγής. Προϊόντα τα
οποία ξεχωρίζουν για την πλούσια γεύση τους, τα θρεπτικά τους συστατικά και βασίζονται στον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής. Η ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΦΑΡΜΑ με σεβασμό στον καταναλωτή τηρεί στις εγκαταστάσεις της αυστηρά όλους τους κανόνες υγιεινής που κρίνονται απαραίτητοι για τη σωστή λειτουργία της παραγωγικής διαδικασίας, την υψηλή ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της.

Ρυζόγαλο
Παρασκευάζεται από φρέσκο αγελαδινό γάλα τοπικής παραγωγής και συσκευάζεται σε πλαστικά κεσεδάκια των 200γρ. Το γάλα μετά την παραλαβή από τον κτηνοτρόφο ελέγχεται για τυχόν μικροοργανισμούς και στην συνέχεια περνάει στο στάδιο της παστερίωσης. Έπειτα κατά την διαδικασία βρασμού του γάλακτος προστίθενται τα υπόλοιπα συστατικά, ρύζι, άμυλο, ζάχαρη, κανέλα τα οποία προμηθευόμαστε κατά βάση από τοπικούς παραγωγούς. Στη συνέχεια "σερβίρεται" στα κεσεδάκια και διατηρείται στους 4ο C έως ότου καταλήξει στους καταναλωτές.

Γιαούρτι Πρόβειο
Παρασκευάζεται από φρέσκο πρόβειο γάλα τοπικής παραγωγής και συσκευάζεται σε πλαστικά κεσεδάκια των 240γρ. Το γάλα μετά την παραλαβή από τον κτηνοτρόφο ελέγχεται για τυχόν μικροοργανισμούς και στην συνέχεια περνάει στο στάδιο της παστερίωσης. Έπειτα "σερβίρεται" στα κεσεδάκια. Μόλις φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία μπαίνει στο θάλαμο επώασης όπου και εμβολιάζεται με καλλιέργεια τύπου Thermophilus lactobasillus, bulgaricus σε κάθε ένα κεσεδάκι ξεχωριστά. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της επώασης ψύχεται και διατηρείται στους 4ο C έως ότου καταλήξει στον τελικό καταναλωτή.

Κρέμα Βανίλια
Παρασκευάζεται από φρέσκο αγελαδινό γάλα τοπικής παραγωγής και συσκευάζεται σε πλαστικά κεσεδάκια των 200γρ. Το γάλα μετά την παραλαβή από τον κτηνοτρόφο ελέγχεται για τυχόν μικροοργανισμούς και στην συνέχεια περνάει στο στάδιο της παστερίωσης. Έπειτα κατά την διαδικασία βρασμού του γάλακτος προστίθενται τα υπόλοιπα συστατικά, άμυλο, ζάχαρη, κακάο, κουβερτούρα, βανίλια τα οποία προμηθευόμαστε κατά βάση από τοπικούς παραγωγούς. Στη συνέχεια "σερβίρεται" στα κεσεδάκια και διατηρείται στους 4ο C έως ότου καταλήξει στους καταναλωτές.

Κρέμα Σοκολάτα
Παρασκευάζεται από φρέσκο αγελαδινό γάλα τοπικής παραγωγής και συσκευάζεται σε πλαστικά κεσεδάκια των 200γρ. Το γάλα μετά την παραλαβή από τον κτηνοτρόφο ελέγχεται για τυχόν μικροοργανισμούς και στην συνέχεια περνάει στο στάδιο της παστερίωσης. Έπειτα κατά την διαδικασία βρασμού του γάλακτος προστίθενται τα υπόλοιπα συστατικά, άμυλο, ζάχαρη, κακάο, κουβερτούρα, βανίλια τα οποία προμηθευόμαστε κατά βάση από τοπικούς παραγωγούς. Στη συνέχεια "σερβίρεται" στα κεσεδάκια και διατηρείται στους 4ο C έως ότου καταλήξει στους καταναλωτές.

Θεσσαλική Φάρμα
17ο χλμ. Λάρισας-Καρδίτσας, Μαυροβούνι Λάρισας
τηλ & φαξ: +302413008937           http://www.thessalikifarma.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου