ΣΕΛΙΔΕΣ

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ....ΚΟΚΟΖΗΣ

Εδώ και 65 χρόνια η οικογένεια ΚΟΚΟΖΗ είναι γνωστή για τα ποιoτικά αλλαντικά που παρασκευάζει, με έδρα την Ηράκλεια, στον Νομό Σερρών. Φημισμένη για τα αλλαντικά της, δουλεύει, παράγει, δημιουργεί με πάθος, φαντασία και σεβασμό προς τον καταναλωτή σε μια οικογενειακή επιχείρηση παραδοσιακών αλλαντικών. Η τρίτη γενιά της οικογένειας έχοντας πετύχει την απόλυτη ποιότητα, και την άριστη γεύση, έχει τώρα στόχο και την άψογη εξυπηρέτηση του καταναλωτή. Γι’αυτό το λόγο ξεκινά την παρουσία της και
στον χώρο του διαδυκτίου με υπηρεσίες αποστολής των προϊόντων της σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και πολλές προσφορές στα αλλαντικά και σταεδέσματα της.

   
 
Λουκάνικα Μοσχαρίσια με φρέσκο μαϊντανό
Μοσχαρίσιο κρέας με λίγο χοιρινό και φρέσκο μαϊντανό, δένουν αρμονικά δίνοντας μια ξεχωριστή γεύση και υγιεινό αποτέλεσμα.
   
 
     
 
Λουκάνικα Πικάντικα
Αν προτιμάτε μια πιπεράτη γεύση δοκιμάστε τα λουκάνικα με μπούκοβο Ινδίας.
   
 
     
 
Λουκάνικα Χωριάτικα
Τσιμένι σκόρδο και κόκκινο γλυκό πιπέρι ζυμωμένα με μοσχαρίσιο και χοιρινό κρέας, μας δίνουν μια σύνθετη πληθωρική γεύση και μας επιστρέφουν σε παλιές συνταγές.
   
 
     
 
Λουκάνικα Κοτόπουλο
Ελαφρύ, υγιεινό, γευστικό. Τρεις ιδιότητες που χαρακτηρίζουν τα λουκάνικα από κοτόπουλο και μας προσφέρουν μια απολαυστική εμπειρία χωρίς τύψεις.
   
 
     
 
Λουκάνικα με πράσο
Χοντροκομμένος κιμάς χοιρινού, με φρέσκο πράσο και εκλεκτά μπαχαρικά απογειώνουν την γεύση και την απόλαυση και επαναφέρουν ξεχασμένες "μνήμες" στον ουρανίσκο μας.
   
 
     
 
Λουκάνικα Ριγανάτα
Λουκάνικα θερμικής επεξεργασίας με αρωματική γνήσια ρίγανη από την Μαυρούδα Θεσσαλονίκης, ιδανικά για ένα γρήγορο γεύμα στην τοστιέρα, στο grill ή στα κάρβουνα.
   
 
     
 





     
 
Γ. Κοκόζης & Υιοί
Κεντρικό - Αλλαντοποιείο
  Βιοτεχνία Παραδοσιακών Αλλαντικών 1ο χλμ. Ηράκλειας - Σερρών
  Ηράκλεια Σερρών Τηλ. 23250 23454
      
 
email : info@kokozis.com   
   
Υποκατάστημα 
 
web : http://www.kokozis.com Ηράκλεια Σερρών 
    Τηλ. 23250 22219 
 
facebook.com/Λουκάνικα Ηράκλειας Fax. 23250 22219


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου