ΣΕΛΙΔΕΣ

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΕΛΑΙΑ ΠΡΩΤΗΣ ΨΥΧΡΗΣ ΕΚΘΛΙΨΗΣ ..ΘΡΑΚΙΚΗ ΓΗ

ηλιέλαιο πρώτης ψυχρής έκθλιψηςΠοιοί Είμαστε

Η εταιρία μας ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με τη συγκομιδή και την επεξεργασία αγροτικών προϊόντων. Πάντα συλλέγουμε από τις εύφορες πεδιάδες της Θράκης τα πιο εκλεκτά και ποιοτικά αγροτικά προϊόντα.Η επεξεργασία γίνεται με φυσικές μεθόδους και η αποθήκευση γίνεται σε  silos με τεχνικό αερισμό για να διατηρούνται φρέσκα.Για την παραγωγή του σπορέλαιου ψυχρής έκθλιψης δομήθηκαν νέες μονάδες που διαμορφώθηκαν ειδικά για την επεξεργασία, την παραγωγή και την εμφιάλωση σπορέλαιου ψυχρής έκθλιψης. Οι νέεςεγκαταστάσεις καθώς και τα σύγχρονα μηχανήματα (πρέσες innox) που χρησιμοποιούμε πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για τηφυσική επεξεργασίαςβρώσιμων προϊόντων.

Η Παραγωγή μας Η Παραγωγή μας ελαίων ψυχρής έκθλιψης πραγματοποιείται από ηλίοσπορα, κολοκυθόσπορα, σουσάμι, καρύδια, φυστίκια, αμύγδαλα κι ελαιοκράμβη και παράγεται λάδι υψηλής ποιότητας με όλες της γεύσεις. Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε είναι ολοκαίνουριες πρέσες ψυχρής έκθλιψης, όλο innox, δυναμικότητας 500kg σπόρου /h.

Η θερμοκρασία επεξεργασίας του σπόρου δεν υπερβαίνει τους 40C με αποτέλεσμα  το λάδι να διατηρεί όλες τις βιταμίνες του (Ε, Ω, κ.ά), τα θρεπτικά συστατικά του, το φυσικό του χρώμα και τη γεύση του.

Ηλιοσποβούτυρο (250g)

2.95 €
Το ηλιοσποβούτυρο ThrakiLand παράγεται από ωμό αποφλοιωμένο ηλιόσπορο με τη μέθοδο της πρώτης ψυχρής έκθλιψης. Στο βούτυρο έχει προστεθεί στέβια που υγιεινά του χαρίζει μια πιο γλυκιά  γεύση. Δεν περιέχει ζάχαρη ή αλάτι και δεν έχει υποστεί καμία άλλη επεξεργασία.
Το ηλιοσποβούτυρο είναι μια πλούσια φυσική πηγή βιταμίνης Ε και δεν έχει καθόλου Χοληστερόλη.
Το χαρακτηρίζει η γεμάτη γεύση του ηλιοσπόρου κι ένα βελούδινο καφέ χρώμα.
Δεν περιέχει γλουτένη-κατάλληλο για χορτοφάγους.
Χρήση: επάλειψη σε ψωμί, τοστ, κέικ,  σνακ, κ.ά. Ελληνικό Προϊόν!



Ηλιοσποβούτυρο με στέβια, Πρώτης Ψυχρής έκθλιψης





Κολοκυθοβούτυρο (250g)

6.95 €
Κολοκυθοβούτυρο πρώτης ψυχρής έκθλιψηςΤο Κολοκυθοβούτυρο ThrakiLand είναι μια πλούσια φυσική πηγή Ω3. Περιέχει βιταμίνες Α, Ε και C, ψευδάργυρο, ασβέστιο, σίδηρο όνοκαι κάλιο.
Στο Κολοκυθοβούτυρο έχει προστεθεί μόνο στέβια, και δεν περιέχει αλάτι.
Παράγεται με τη μέθοδο της πρώτης ψυχρής έκθλιψης, από ακατέργαστους σπόρους κολοκύθας (κολοκυθοσπορο) ολοκληρωμένης διαχείρισης, που καλλιεργούνται στις πεδιάδες της Ορεστιάδας στον Έβρο.
Το χαρακτηρίζει μια ευχάριστη γεύση από κολοκυθοσπορο (ίδια με το κολοκυθελαιο) κι ένα σκούρο πράσινο χρώμα.
Ιδανικό για ένα θρεπτικό Πρωινό! Χρήση: επάλειψη σε ψωμί, τοστ και ζεστά σνακ. Ελληνικό Προϊόν!


Λιναροβούτυρο (250g)

4.10 €
Λιναροβούτυρο Πρώτης Ψυχρής έκθλιψης με ΣτέβιαΤο λιναροβούτυρο ThrakiLand παράγεται από ωμό, ακατέργαστο λιναρόσπορο με την μέθοδο της πρώτης ψυχρής έκθλιψης. Στο βούτυρο έχει προστεθεί στέβια που υγιεινά του χαρίζει μια πιο γλυκιά  γεύση. Δεν περιέχει ζάχαρη ή αλάτι και δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία.
Το βούτυρο από λιναρόσπορο είναι η πιο πλούσια φυτική πηγή Ω3!
Δεν περιέχει γλουτένη-κατάλληλο για χορτοφάγους
Χρήση: γιαούρτι, δημητριακά, ψωμί, σαλάτες, κ.ά. Ελληνικό Προϊόν


Ηλιέλαιο από Ψίχα Ηλιοσπόρου -Α Ψυχρής Έκθλιψης

3.20 €2.95 €
ηλιέλαιο πρώτης ψυχρής έκθλιψηςΤο Ηλιέλαιο ΤhrakiLand παράγεται από  τηνψίχα εκλεκτών αποφλοιωμένων ηλιoσπόρων που καλλιεργούνται στις πεδιάδες της Θράκης.
Με την μέθοδο της πρώτης ψυχρής έκθλιψης το ηλιέλαιο Thrakiland είναι απόλυτα φυσικό και παρθένο προϊόν που διατηρεί τις πολύτιμες θρεπτικές αξίες, ένα ήπιο άρωμα και τη γνήσια γεύση της ψίχας του ηλιοσπόρου.
Είναι ένα φυσικό μίγμα μονοακόρεστων και πολυακόρεστων λιπαρών με χαμηλά επίπεδα κορεσμένων λιπαρών. Το υψηλό σημείο καπνού του το καθιστά ιδανικό όχι μόνο για σαλάτες αλλά και για το μαγείρεμα και το τηγάνι.


Κολοκυθέλαιο Α Ψυχρης Εκθλιψης (250ml)

8.29 €7.50 €
κολοκυθελαιοΚολοκυθέλαιο Πρώτης Ψυχρής Έκθλιψης (250ml)
Ένα 100% φυσικό, πρώτης ψυχρής έκθλιψης έλαιο που παράγεται από ελληνικό ακατέργαστο σπόρο κολοκύθας, που καλλιεργείτε στις πεδιάδες της Θράκης.
Το κολοκυθέλαιο ψυχρής έκθλιψης είναι πολύ πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, έχει μια ευχάριστη γεύση σπόρου κολοκύθας κι ένα έντονο άρωμα.

Το κολοκυθέλαιο ThrakiLand είναι πολύ πλούσιο σε Ωμέγα 3 και Ψευδάργυρο και με χαμηλό επίπεδο κορεσμένων λιπών. Η χρήση του στα φαγητά, τις σαλάτες και τα σνακ, βοηθά στη διατήρηση μιας ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής.



Κραμβέλαιο Α Ψυχρής Έκθλιψης

2.80 €
κραμβελαιο, canola oil
Ελληνικό Κραμβέλαιο Πρώτης Ψυχρής Έκθλιψης – Υγιεινό Λάδι Μαγειρέματος!
Το Κραμβέλαιο ThrakiLand είναι ένα φυσικό, παρθένο προϊόν που παράγεται από ακατέργαστο ελληνικό σπόρο ελαιοκράμβης που καλλιεργείται στις πεδιάδες της Θράκης.
Αποτελεί μια άριστη και υγιεινή επιλογή για μαγείρεμα και τηγάνι καθώς αντέχει σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες χωρίς να δημιουργεί κορεσμένα λιπαρά!
Το κραμβέλαιό μας είναι ένα θρεπτικό καιαπολύτως ισορροπημένο έλαιο καθώς περιέχει πολλά μονοακόρεστα λιπαρά και ιδανική αναλογία πολυακόρεστων  (Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6 ) καλών λιπαρών.

Λινέλαιο Α Ψυχρής Έκθλιψης (250ml)

5.20 €4.50 €
λινέλαιοΛινέλαιο Πρώτης Ψυχρής Έκθλιψης 
Ένα φυσικό, παρθένο έλαιο που παράγεται από ακατέργαστο λιναρόσπορο.
Η χρήση του βοηθά στη διατήρηση μιας ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής πλούσιας σε θρεπτικά συστατικά.
Το λινέλαιο είναι η πιο πλούσια φυτική πηγή  Ω3.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως συμπλήρωμα διατροφής και είναι ιδανικό για χορτοφάγους!
Ιδανικό και για καλλυντική χρήση.




Σησαμέλαιο A Ψυχρής Έκθλιψης (250ml)

5.20 €4.50 €
new_sesame_400x600Παρθένο Σησαμέλαιο (250 ml)
Πρώτης Ψυχρής Έκθλιψης, παρθένο σησαμέλαιο που παράγεται από ελληνικόακατέργαστο σπόρο σησαμιού.Το σησαμέλαιο πρώτης ψυχρης εκθλιψης είναι ένα 100% φυσικό προϊόν που διατηρεί τα φυσικά χαρακτηριστικά και θεραπευτικά οφέλη του σησαμιού. Πρόκειται για λάδι υψηλής διατροφικής αξίας και εξαιρετικής γεύσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε κουζίνα.
Το σησαμέλαιο ThrakiLand είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, φυτοστερόλες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, φωσφολιπίδια και λεκιθίνη.



Στοιχεία Επικοινωνίας

 +30 6987448464

 Γενικές πληροφορίες:
info@thrakiland.gr
  Πωλήσεις χονδρικής/λιανικής εσωτερικού:
sales@thrakiland.gr
  Ηλεκτρονικό κατάστημα και ιστοσελίδα:
it@thrakiland.gr
 Τζαφίλκου Κατερίνα:
katerinatzaf@gmail.com
Τζαφίλκος Αθανάσιος:
tzafilkos@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου