ΣΕΛΙΔΕΣ

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της Epidavros Fruit S.A. Η Epidavros Fruit S.A. είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Αργολίδας στην συσκευασία, διακίνηση, εμπορία και εξαγωγή εσπεριδοειδών και άλλων νωπών φρούτων καθώς και συμπυκνωμένου φυσικού χυμού πορτοκαλιού. Η εταιρεία μας εδρεύει στο
Σκαφιδάκι Αργολίδος . Το μικρόκλιμα της Αργολικής Γης είναι ο κυρίως λόγος που καθιστά τα εσπεριδοειδή της ως τα πιο νόστιμα Παγκοσμίως. Η Προμήθεια των εσπεριδοειδών γίνεται από 300 και πλέον παραγωγούς.
Το συσκευαστήριο, χυμοποιείο και τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται σε ένα χώρο 10000τ.μ. Διαθέτει 3 ψυκτικούς θαλάμους χωρητικότητας, ελεγχόμενης θερμοκρασίας συνολικής χωρητικότητας 60000kg. Το σύγχρονο διαλογιστήριο και συσκευαστήριο έχει δυναμικότητα 20000kg ανά ώρα. Το χυμοποιείο έχει την δυνατότητα παρασκευής 7000kg ανά ημέρα.


Πορτοκάλια

Χαρτοκιβώτια των 10kg (50x30x16)
Χαρτοκιβώτια των 15kg (60x40x16) 
Χαρτοκιβώτια των 20kg (60x40x24)
Συσκευασία Δίχτυ του 1kg

Συμπυκνωμένοι χυμοί

Κατεψυγμένο σε βαρέλι 220-240kg
Ασηπτικός σάκος 220lt σε βαρέλι
Bib 20lt
Χύμα για βυτίο

Βερίκοκο

Χαρτοκιβώτιο 5 κιλών χύμα (5kg 40x30x12)
Χαρτοκιβώτιο 5 κιλών δίσειρα (5kg 40x30x12)
Χαρτοκιβώτιο 10x1kg (10kg 60x40x13)

Καρπούζι

20kg έως 500kg, χύμα ή διάταξη.
Τυποποιημένα κατά βάρος

Navel -Μέρλιν

Είναι η κυρίαρχη ποικιλία (περίπου 60%) της ελληνικής παραγωγής. Καλλιεργείται κυρίως στην Αργολίδα . Ο καρπός της είναι μεγάλος, σφαιρικός και ο ομφαλός ενίοτε προεξέχει. Η σάρκα του είναι τραγανή, με ωραίο άρωμα και χωρίς σπόρια. Εχει μέτρια απόδοση σε χυμό, ο οποίος έχει μια ελαφρά πικράδα. Συλλέγεται από Νοέμβριο έως Μάρτιο.

Ναβαλίνες

Έχουν καρπό σφαιρικό, ελαφρώς ωοειδή, μετρίου μεγέθους, με μικρό ομφαλό και χωρίς σπόρια. Η σάρκα τους είναι λιγότερο γλυκιά από τα Mέρλιν αλλά με πιο πολύ χυμό. Συλλέγονται από Οκτώβριο έως και Ιανουάριο.

Βαλέντσια

Καρποί μέτριοι προς μεγάλοι, με σχήμα επίμηκες έως σφαιρικό. Φλοιός μετρίου πάχους, αρκετά λείος. Έχουν λίγα ή καθόλου κουκούτσια και είναι πολύ χυμώδη και γευστικά, αν και ολίγον τι όξινα. Συλλέγονται από Μάρτιο έως Σεπτέμβριο.

Άλλα Προιόντα

Βερύκοκο

Είναι σαρκώδης, σφαιρικός, με αυλακωτή κοιλιακή ραφή. Ο πυρήνας (κουκούτσι) είναι ξυλώδης και στο εσωτερικό του περιέχει 1-2 σπόρια με πικρή γεύση που μοιάζουν με αμύγδαλα και χρησιμοποιούνται στην φαρμακοποιία. Το σαρκώδες και χυμώδες περικάρπιο είναι εύγευστο, γλυκό και έχει χρώμα πορτοκαλοκίτρινο. Το εξωτερικό του βερίκοκου (φλούδα) είναι λεπτό, συνήθως χνουδωτό και είναι χρώματος κίτρινου με μερικές κόκκινες κηλίδες στη μπροστινή του πλευρά. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α. Επίσης περιέχει βιταμίνες C, Β1, Β2 και φυσικό σάκχαρο. Επίσης τα βερίκοκα είναι πλούσια σε φυτικές ίνες. Το βερίκοκο καταναλώνεται νωπό ως φρούτο.

Συμπυκνωμένοι χυμοί

Η πιο συνηθισμένη και ευρέως εμπορεύσιμη μορφή χυμών στην αγορά. Παράγονται με την αφαίρεση, μέσω εξάτμισης, του περιεχόμενου νερού στο χυμό, προσφέροντας έτσι πλεονεκτήματα αποθήκευσης και συντήρησης. Οι συμπυκνωμένοι χυμοί μας έχουν περίπου ένα προς έξι βαθμό συμπύκνωσης σε σχέση με το χυμό στη φυσική του μορφή, αν και μικρότεροι βαθμοί συμπύκνωσης είναι διαθέσιμοι στην γκάμα των προϊόντων μας για συμπυκνωμένους πουρέδες.

Καρπούζι

Οι ποικιλίες που καταναλώνονται σήμερα μπορούν να φτάσουν σε βάρος αρκετά κιλά. Το καρπούζι είναι λείο εξωτερικά με χρώμα αποχρώσεις του πράσινου και ενίοτε με εναλλασσόμενες σκούρες και ανοικτές πράσινες ρίγες. Ο φλοιός του είναι αρκετά σκληρός, με πάχος περίπου ένα εκατοστό και άσπρο χρώμα στο εσωτερικό. Το κύριο μέρος του καρπουζιού στο εσωτερικό είναι μαλακό, κόκκινο, περιέχει μεγάλο αριθμό μαύρων σπόρων (ή και άσπρων) και περιέχει μεγάλες ποσότητες νερού. Ένα καρπούζι περιέχει ζάχαρη σε ποσοστό γύρω στο 6% και νερό κατά 91% ανά βάρος[ασαφές]. Όπως και πολλά άλλα φρούτα, περιέχει βιταμίνη C.

Επικοινωνία

Epidavros Fruis ΑΕ

Σκαφιδάκι Αργολίδος 
Tηλ: 2751047184































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου