ΣΕΛΙΔΕΣ

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ...ΚΑΟΥΣΗΣ Α.Ε

Η A.ΚΑΟΥΣΗΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1958 στην Αθήνα, με κύριο αντικείμενο την κατασκευή οχημάτων βαρέων καθηκόντων. Από το 1971, ως ανώνυμη έκτοτε βιομηχανική εταιρεία, κατασκευάζει τα πρώτα -ελληνικής τεχνογνωσίας και παραγωγής- απορριμματοφόρα οχήματα, με το πρωτοποριακό για την εποχή «σύστημα συμπίεσης τύπου περιστρεφόμενου τυμπάνου». Η ευρεία αποδοχή που γνωρίζει το νέο προϊόν θέτει την εταιρεία στην κορυφή της σχετικής ελληνικής αγοράς και προκαλεί την εξειδίκευσή της στις κατασκευές διαχείρισης απορριμμάτων.

Στα επόμενα χρόνια, επενδύει με επιμονή στη διαμόρφωση μίας
εγχώριας τεχνογνωσίαςδιαχείρισης των απορριμμάτων, προσαρμοσμένης στις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στη χώρα, σε συνεργασία με αναγνωρισμένες εταιρείες του εξωτερικού. Το 1982, κατασκευάζει το πρώτο – ελληνικής παραγωγής- «σύστημα συμπίεσης τύπου πρέσας», ενώ από το 1989 επεκτείνει τις δραστηριότητές της, με τη μελέτη και την κατασκευή Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.
 
Ταυτόχρονα, εμπλουτίζει συνεχώς το προϊοντικό της μίγμα, καθιερώνοντας πρωτοποριακές λύσεις για κάθε εξειδικευμένη ανάγκη των ενδιαφερόμενων φορέων και συμβάλλει ενεργά στη διαμόρφωση μίας εγχώριας «κουλτούρας» του κλάδου.
Η KAOUSSIS ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΚΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ 
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ.
Η παροχή προϊόντων υψηλής τεχνογνωσίας με τη συνοδεία ενός φάσματος υπηρεσιών, που από κοινού διαμορφώνουν ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε εξατομικευμένη ανάγκη διαχείρισης των απορριμμάτων
Η KAOUSSIS ΠΑΡΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ, ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, 2 ΚΙΝΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΚΑΤΑ ISO 9002.
Όλα τα προϊόντα της KAOUSSIS παρέχονται με εργοστασιακή εγγύηση που καλύπτει την ενδεχόμενη διορθωτική συντήρησή τους, μέχρι και 24 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής τους.
Η επένδυση στα προϊόντα της KAOUSSIS, ωστόσο, πέρα από την αξιοπιστία ενός αναγνωρισμένου ονόματος, σας παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε μία σειρά από μοναδικές υπηρεσίες που εξασφαλίζουν τη μακροβιότητα και τη βελτιστοποίηση της απόδοσής τους, ενώ ταυτόχρονα σας βοηθούν στην καλύτερη διαχείρισή τους και την αποφυγή περιττών εξόδων:
Συμβόλαια Συντήρησης και Επισκευής.
Όλα τα συμβόλαια συντήρησης της KAOUSSIS περιλαμβάνουν την προληπτική και διορθωτική συντήρηση κάθε είδους ειδικής κατασκευής διαχείρισης απορριμμάτων, πάντα σύμφωνα με τις υψηλού επιπέδου διαδικασίες που υπαγορεύει η αυστηρή πολιτική ποιότητας της εταιρείας και κατά τρόπο εξατομικευμένο στις ανάγκες κάθε πελάτη
Επιθεώρηση και Πιστοποίηση

Από το 2001, στο πλαίσιο της πιστοποίησής της κατά ISO 9002, η KAOUSSIS αναλαμβάνει διαδικασίες επιθεώρησης και πιστοποίησης μεταλλικών υπερκατασκευών οχημάτων συλλογής απορριμμάτων και ειδικών μεταλλικών κατασκευών συλλογής απορριμμάτων, με εξειδικευμένο προσωπικό και με το κύρος του πλέον ειδικού στον τομέα των ειδικών κατασκευών διαχείρισης απορριμμάτων της χώρας.
Αποκατάσταση Βλαβών
Η KAOUSSIS αναλαμβάνει την επισκευή βλαβών ή τη μεταφορά ειδικών κατασκευών διαχείρισης απορριμμάτων -ανεξάρτητα αν ανήκουν στην προϊοντική της γκάμα- είτε στους εξειδικευμένους χώρους τής έδρα της, είτε με τη χρήση των κινητών μονάδων τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας.
Πλήρης Κάλυψη σε Ανταλλακτικά
Στις αποθήκες ανταλλακτικών της KAOUSSIS διατίθεται πλήρης γκάμα, πάσης φύσεως ανταλλακτικών των προϊόντων της, με τη δυνατότητα άμεσης παράδοσής τους, καθώς και μία μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών αντίστοιχων οίκων του εξωτερικού, κατ’ αποκλειστικότητα για την ελληνική αγορά.

Α. ΚΑΟΥΣΗΣ Α.Ε.
Ιερά Οδός 162 - Αιγάλεω
Τ.Κ. 12242
Τ: 210 3459616
F: 210 3463850
E: info@kaoussis.gr  http://www.kaoussis.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου