ΣΕΛΙΔΕΣ

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ ALFA-VITA

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρεία “Alfa Vita” ιδρύθηκε το 1978 και εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές εταιρείες φρούτων της Ελλάδας. Διαχειρίζεται σημαντικές ποσότητες φρούτων ετησίως και διασφαλίζει πάντα την άριστη ποιότητα των προϊόντων της.

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στην αγροτική περιοχή των Βασιλικών, 25 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη. Η γεωγραφική θέση της επιχείρησης μας είναι ιδανική καθώς τα φρούτα και τα λαχανικά μεταφέρονται άμεσα από τους αγροτικούς χώρους στις εγκαταστάσεις μας.

Φιλοσοφία

Η εικόνα της εταιρίας μας αυτή τη στιγμή είναι αποτέλεσμα της πολύχρονης και σκληρής προσπάθειας όλων όσων συντέλεσαν στην σύσταση της. Οι λέξεις που μας χαρακτηρίζουν είναι η αξιοπιστία και η εμπιστοσύνη , και δεν είναι καθόλου τυχαίο αφού καταβάλλουμε συνεχώς σημαντικές προσπάθειες για να ήμαστε πάντα στο πλευρό του πελάτη όποτε αυτός μας χρειαστεί. Η πολιτική παροχής ποιοτικών υπηρεσιών έφερε ήδη εντυπωσιακά αποτελέσματα στις πωλήσεις της επιχείρησης, σε συνδυασμό με την σταθερά ασύγκριτη ποιότητα. Η εταιρία ασχολείται μέσα από ένα άριστα οργανωμένο κύκλο εργασιών με την συγκομιδή , την διαλογή , την συσκευασία και την εμπορία φρούτων και λαχανικών στην διεθνή και εγχώρια αγορά με την βοήθεια των νέων ανεπτυγμένων εγκαταστάσεων και τεχνολογίας που διαθέτει.
Σήμερα, το όραμα της ''Alfa-Vita'' στρέφεται κυρίως στην εφαρμογή πολιτικής ποιότητας στον τομέα των παραγόμενων προϊόντων, στην εδραίωσή της στις ήδη διανοιγμένες αγορές, καθώς και στην είσοδο της σε νέες αγορές. Σκοπός μας είναι να επενδύσουμε στον καταναλωτή δημιουργώντας ισχυρό brand name , σταθερά εστιασμένοι στις αρχές μας για υψηλή ποιότητα και απόλυτη τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας.

Εγκαταστάσεις

Οι ψυκτικοί μας θάλαμοι έχουν δυνατότητα αποθήκευσης 5.000 τόνων. Ο κλιματισμός των εγκαταστάσεων ελέγχεται με ηλεκτρονικά μέσα, εποπτεύεται 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, και διασφαλίζει την ανώτερη ποιότητα και φρεσκάδα των προϊόντων μας.
Επιπροσθέτως, οι εγκαταστάσεις μας είναι εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα συστήματα συσκευασίας, ηλεκτρονικά ελεγχόμενες γραμμές παραγωγής, μονάδες επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών και μηχανήματα ποιοτικού ελέγχου.

Στοιχεία

Διεύθυνση: Βασιλικά - Θεσσαλονίκης , Ελλάδα
Τηλ.: ++2396023600   http://www.alfa-vita.gr/
Fax.: ++2396023370
Τ.Κ.: 57006
Email: alfavita.oe@gmail.com
Email: xatsiosv@otenet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου