ΣΕΛΙΔΕΣ

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΚΕΤΣΑΠ ΜΟΥΣΤΑΡΔΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ ΣΩΣ ..ΠΑΛΤΣΙΔΗ

http://www.paltsidis.gr/wp-content/uploads/2014/10/ketchupfliptop.jpghttp://www.paltsidis.gr/wp-content/uploads/2014/10/moustarda500gr.jpgΗ Ελληνική Γαστρονομία Παλτσίδη Α.Ε. ιδρύθηκε το 1975 παρουσιάζοντας νέες γεύσεις ορεκτικών στο καταναλωτικό κοινό. Από τότε μέχρι σήμερα έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο δυναμικές μονάδες παραγωγής, επεξεργασίας και διάθεσης τροφίμων τόσο στην Ελληνική όσο και στην Ευρωπαϊκή αγορά.
Παρασκευάζει μεγάλη ποικιλία ορεκτικών,
επιδόρπια, μουστάρδες, κέτσαπ , ιχθυηρά παστά και λαδιού, προϊόντα πίτσας και μεγάλη πρωτογενή παραγωγή κονσερβοειδών.
Η μέριμνα για την δημιουργία νέων και αγνών προϊόντων είναι συνεχής. Λειτουργεί σε χώρο έκτασης 14.000 τετραγωνικών μέτρων, αποτελούμενο απο σύγχρονες εγκαταστάσεις με πλήρως αυτοματοποιημένο εξοπλισμό.
Έχοντας κατορθώσει μέσα από πολυετή πείρα της να συνδυάσει με επιτυχία την παράδοση με την τεχνολογική εξέλιξη σας προ(σ)καλεί να γευθείτε τις ξεχωριστές Γαστρονομικές Απολαύσεις.Ο ιδιόκτητος στόλος της εταιρίας αποτελείται από 20 αυτοκίνητα εκ των οποίων τα 10 είναι φορτηγά ψυγεία. Έτσι λοιπόν, η εξυπηρέτηση των πελατών στη Θεσσαλονίκη και τους γειτονικούς νομούς επιτυγχάνεται με τον γρηγορότερο και ασφαλέστερο τρόπο. Στην υπόλοιπη Ελλάδα, τα προϊόντα της Ελληνικής Γαστρονομίας Παλτσίδη διακινούνται μέσω αντιπροσώπων. Η Ελληνική Γαστρονομία Παλτσίδη Α.Ε. παρουσιάζει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα σε πολλές χώρες της Ευρώπης και άλλων ηπείρων. Η μέριμνα ωστόσο και το ενδιαφέρον για την εύρεση νέων αγορών είναι συνεχής και αδιάκοπη.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΠΑΛΤΣΙΔΗ Α.Ε.
11ο χλμ Π.Ε.Ο. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΚΙΛΚΙΣ
Τ.Κ. 54500 Τηλ.:2310 781 868, 781.984 FAX :2310 783 969
e-mail: info@paltsidis.gr , www.paltsidis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου