ΣΕΛΙΔΕΣ

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΠΑΣΤΕΛΟΠΟΙΙΑ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ

51ΚΑΠΑ ΕΥΜΕΛΕΙΝ ΠΑΣΤΕΛΙΣτο Ζευγολατιό κάποτε... τρώγαμε πολλά παστέλια από αγνά υλικά και χωρίς συντηρητικά.
Στο Ζευγολατιό κάποτε... φτιάχναμε παστέλια με αγνά υλικά,  χωρίς συντηρητικά κατάλληλα για όλες τις ηλικίες.
Στο Ζευγολατιό σήμερα, διαθέτοντας οικογενειακή παράδοση που
ξεκινά από το 1924, η παστελοποιϊα της «Ευρυδίκης Παπαδοπούλου & Σια Ε.Ε.», παράγει στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της για λογαριασμό μας 6 είδη παστελιού σε 20 διαφορετικούς κωδικούς, πάντα με το ίδιο μεράκι, με σεβασμό στην παράδοση και την τέχνη της παστελοποιϊας.
Στο Ζευγολατιό σήμερα δημιουργούμε για εσάς την...  Παστέλεια Γεύση!!!
Η διατήρηση και η ανάδειξη ποιοτικών παραδοσιακών προϊόντων της Μεσσηνίας στην ελληνική και διεθνή αγορά, σε μια εποχή που η εμπιστοσύνη των καταναλωτών κλονίζεται καθημερινά από την ακαταλληλότητα των καταναλωτικών αγαθών, αποτελεί αναμφισβήτητα πρωτοπορία και συγκριτικό πλεονέκτημα, όχι μόνο για την ίδια την επιχείρηση, αλλά και για την περιοχή στην οποία δραστηριοποιείται.
Η παστελοποιΐα της "ΕΥΡΥΔΙΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε." παράγει το φημισμένο παραδοσιακό προϊόν του Ζευγολατιού Μεσσηνίας, που επί δεκαετίες υπήρξε αγαπημένο γλύκισμα των περαστικών από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της μικρής μεσσηνιακής πόλης. Η παστελοποιϊα της "ΕΥΡ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε." η οποία έχει της ρίζες της στο 1924, παράγει και συσκευάζει το γνωστό σε όλους παστέλι Ζευγολατιού Μεσσηνίας για την νέα και πολλά υποσχόμενη επιχείρηση "ΚΑΠΑ - Ευμελείν", και εξακολουθεί σήμερα να παράγει το ίδιο νόστιμο και αγνό παστέλι.
Από την περίοδο του Μεσοπολέμου, που πούλαγαν το παστέλι στον σταθμό και στα πανηγύρια πάνω στον ταβλά χωρίς κανένα περιτύλιγμα, πολλά έχουν βέβαια αλλάξει και το παστέλι πωλείται σήμερα τυποποιημένο ακολουθώντας σύγχρονες μεθόδους τυποποίησης αλλά παραμένοντας το ίδιο νόστιμο και δημοφιλές και ξεκινώντας πάντα, από τη Μεσσηνία.
Η "ΚΑΠΑ - Ευμελείν", μπορεί και ικανοποιεί όλες τις γευστικές προτιμήσεις των καταναλωτών, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία προϊόντων ποιότητας, κατάλληλων για όλες τις ηλικίες, γιατί είναι όλα χωρίς συντηρητικά και περιέχουν εκλεκτά αγνά υλικά που βοηθούν στη σωστή ανάπτυξη και λειτουργία του οργανισμού.
ΚΑΠΑ ΕΥΜΕΛΕΙΝ
Διεύθυνση:
Ζευγολατιό, Μεσσηνίας
24002, Ελλάδα
info@pastelishop.gr
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
info@evmelin.gr
Τηλέφωνο:
+302724022660
Φαξ:
+302117901920


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου