ΣΕΛΙΔΕΣ

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ..ΚΑΚΝΑΒΑΤΟΥ

ανθότυρος ΚρήτηςΕίμαστε μια… “μικρή” οικογενειακή επιχείριση που δημιουργήθηκε το 1968 και έκτοτε δραστηριοποιείται στον κλάδο της εμπορίας τροφίμων και ειδικότερα των τυροκομικών προϊόντων με έδρα την Αθήνα.Εμπνευστές και δημιουργοί της επιχείρησης ο Στυλιανός και η Χρυσή Κακναβάτου ένα ζευγάρι νέων, τότε, από τον νομό Χανίων της Κρήτης με αγάπη και πίστη στα
τοπικά προϊόντα της πατρίδας τους, με εμπορικό πνεύμα άλλα και διορατικότητα , μιας και σήμερα αυτά τα προϊόντα και η Κρητική διατροφή είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένα.

Το παντοπωλείο

Όλα τα προϊόντα που εμπορεύεται η Κακναβάτου είναι επιλεγμένα με αυστηρά ποιοτικά στάνταρ.
ΜΑΝΟΥΡΑΣΟι φίλοι των προϊόντων μας που συνεχώς πληθαίνουν- είτε πρόκειται για προϊόντα που φέρουν την επωνυμία μας είτε αυτά των συνεργατών προμηθευτών μας- μπορούν πλέον να τα βρίσκουν στην γνωστή ποιότητα και σε τιμές φιλικές, απόλυτα προσαρμοσμένες στις σημερινές δύσκολες συνθήκες στο μαγαζί λιανικής που ανοίξαμε στα σύνορα Αμαρουσίου-Μελισσιών, στην οδό Πεντέλης 126.
Στο φωτεινό και απλόχωρο κατάστημα μας σε ένα παραδοσιακό παντοπωλείο οι πελάτες μας μπορούν να βρουν κάθε είδους παραδοσιακό προϊόν.

Τα σκήπτρα κρατούν τα τυριά

Γραβιέρες από το Ρέθυμνο , το Ηράκλειο και τα Χανιά της Κρήτης, φρέσκος ανθότυρος από Κρήτη αλλά κι από άλλες περιοχές της Ελλάδας .Ξύγαλο και ξυνομυζήθρα, στάκα και μαλάκα. Διαλεχτή φέτα από τον Έβρο τη Λάρισα και βαρελίσια πικάντικη και σκληρή από την Βυτίνα. Επιλογές σε κατσικίσιο τυρί, λαδοτύρι και κασέρι Μυτιλήνης.

Γαλακτοκομικά

ανθότυρος ξερόςΚαθημερινά θα βρείτε φρέσκο γίδινο και αγελαδινό γάλα , γιαούρτι πρόβειο και στραγγιστό, ωραιότατες κρέμες και ρυζόγαλο πραγματικό παγωτό από 100% πρόβειο γάλα.

Αλλαντικά

Δεν λείπουν βέβαια και τα αλλαντικά όπου εκτός από τα συνηθισμένα, σε μας θα βρείτε εξαιρετικά αλλαντικά ανατολίας από την γνωστή αλλαντοποιία Sarry της οικογένειας Σαρήμπογια από τη Δράμα : Παστουρμά ,  καραμανλίδικα .Καβουρμά από την Ορεστιάδα,Απάκι , σύγκλινο και ξιδάτο λουκάνικο από τη Φάρμα Αντωνάκη στην Κρήτη. Χωριάτικα Λουκάνικα Καρδίτσας Τσιανάβα, με πράσο πορτοκάλι ή γραβιέρα .

Λάδια

Στα ράφια θα ανακαλύψετε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο από τον Αποκάρωνα Χανίων. Παραδοσιακό ξύδι από μαρουβά και μια πρωτότυπη γκάμα ξιδιών (ξυδοκαυτερό, βαλσάμικη σάλτσα με πετιμέζι, βαλσάμικο με μέλι), μεγάλη ποικιλία από βότανα και μπαχαρικά,

Παξιμάδια

Κρητικά παξιμάδια , ντάκους και κριθαροκουλούρες , Σφακιανά και εφτάζυμα αλλά και κριτσίνια χειροποίητα από τον φημισμένο φούρνο Γλυμιδάκη στα Χανιά.

Προϊόντα ζύμης κατεψυγμένα

Μεγάλη ποικιλία από κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης : μαραθόπιτες και σφακιανές πίτες καλτσούνια και κρεατότουρτες Βολικάκη , μπουρέκια και μπουγάτσα Χανίων. Αλλά και τυρόπιτες, σπανακόπιτες και γαλατόπιτες με φύλλο ανοιγμένο στο χέρι από την Θεσσαλία.
Από ένα παραδοσιακό μπακάλικο δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα χύμα προϊόντα που πουλιούνται με τη σέσουλα άλλα ταυτόχρονα φυλάσσονται σε ειδικά σκεύη κατάλληλα για αποθήκευση τροφίμων: Ελληνικά όσπρια, ρύζια, ξηροί καρποί ,αποξηραμένα φρούτα,υπερτροφές όπως ιπποφαές κι γκοτζιμπέρυ, αλλά και δημητριακά ζάχαρη ακατέργαστη,στέβια, αλάτι Ιμαλαϊων λιναρόσπορος και βρώμη. Επίσης χύμα θα βρείτε και κρασί ( λευκό κόκκινο και Μαρουβά), ρακόμελο και τσικουδιά σε τιμές και ποιότητα που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.
Επιπλέον για τους λάτρεις των αποσταγμάτων εμφιαλωμένο Σουφλιώτικο διπλής απόσταξης και χωρίς γλυκάνισο τσίπουρο Μπέλλας. και κάβα από επιλεγμένα κρασιά.

Αλίπαστα και ούζο

Ανακαλύψτε το εξαιρετικό Μυτιληνιό ούζο Σμυρνιώ και συνοδέψτε το με αλίπαστα Μυτιλήνης της ΛΕΒΑ : αυθεντικές Σαρδέλες Καλλονής (παπαλίνα) , καπνιστό σκουμπρί και κολεούς.

Χυμοί

Ξεδιψάστε με ποικιλία χυμών της κρητικής ΒΙΟΧΥΜ (από φρέσκα φρούτα, χωρίς συντηρητικά και ζάχαρη) κρητικά αναψυκτικά και νερό Σαμαριά. Προμηθευτείτε από μας, όλη την γκάμα από τα αλεύρια των ΜΥΛΩΝ ΚΡΗΤΗΣ.

Μέλι

Δοκιμάστε μέλι θυμαρίσιο από τα Σφακιά και εβρίτικο ανθόμελο.

Παραδοσιακά Ζυμαρικά

Το Σκιουφικτό, οι μακαρούνες Καρπάθου , το καλογέρικο, το γορτύνιο το στριφτούδι είναι μερικά από τα διάσημα πλέον παραδοσιακά ζυμαρικά της Μelko από το Ηράκλειο της Κρήτης αλλά και χυλοπίτες , χόνδρος και  ξινόχονδρος. Ιφκάδια , ξινός τραχανάς, κους-κους, ουμάτς από τον γυναικείο συνεταιρισμό Τριγώνου Έβρου.
Συνοδέψτε τα παραδοσιακά ζυμαρικά σας με τις σπιτικές σάλτσες της simply greek .
Πολλά ακόμη προϊόντα σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε, σε ένα κατάστημα που μπορεί να καλύψει όλες τις καθημερινές σας ανάγκες. Προϊόντα μοναδικά που δεν θα τα βρείτε στις μεγάλες αλυσίδες των super market .
Εμείς σας υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε και να φέρνουμε για σας τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές.
Και κρατάμε τις υποσχέσεις μας γιατί θέλουμε οι σχέσεις μας με τους πελάτες να είναι

Σχέσεις Εμπιστοσύνης

Ωράριο λειτουργίας καταστήματος:  http://kaknavatou.gr/
Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 πμ – 9:00 μμ
Σάββατο 9:00 πμ – 5:00 μμ
Κυριακή Κλειστά
Διεύθυνση καταστήματος:
Πεντέλης 126, Τ.Κ. 15 126  Μαρούσι
210 3426307


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου