ΣΕΛΙΔΕΣ

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ..ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑΣ

selinounta2.jpgΗ Selinountas Farms είναι μια επιχείρηση με αντικείμενό της την παραγωγή παραδοσιακών gourmet προϊόντων. Η παράδοση δένει αρμονικά με τις σύγχρονες μεθόδους και με την πιστοποιημένη ποιότητας από τους αυστηρότερους οργανισμούς. Το ladi και η elia  είναι ένα από τα σπουδαιότερα αγαθά και αποτελούν τον πυρήνα για την ανάπτυξη των εξαιρετικών προϊόντων της εταιρίας.

Ο Σελινούντας είναι ένα πανέμορφο αγροτοχώρι  που βρίσκεται στο
Δήμο Αιγιαλειας, του Νομού Αχαΐας, αποτελείτε  από εύφορους λόφους και πλαγιές που καταλήγουν στις όχθες του ποταμού Σελινούντα, πριν αυτός φτάσει στην θάλασσα του Κορινθιακού Κόλπου.

Η σημαντικότερη πηγή οικονομίας για τους  κατοίκους του χωριού είναι η καλλιέργεια της ελιάς, απο την οποία παράγεται το εξαιρετικό παρθένο ladi  και η elia με την κρουστη σαρκα της, κυρίως από τους ξερικούς λόφους και τις πλαγιές του. Η περιοχή  είναι συνδεδεμένη εδώ και γενιές με την παραδοσιακή καλλιέργεια της elia ς, αφού από τα μέσα του 19ου αιώνα, ο Σελινούντας  διέθετε το μοναδικό στην περιοχή ελαιοτριβείο.

Η πείρα και τα μυστικά των παραδοσιακών παραγωγών, μετατρέπουν την elia  και το ladi σε ιδιαίτερο και μοναδικό ελιξίριο μακροζωίας και γευστικής απόλαυσης κληροδοτούνται αναλλοίωτα από γενιά σε γενιά. Έτσι, προσφέρουμε στους πελάτες μας, βιολογικά  προϊόντα  πιστοποιημένα για την αγορά της Ευρώπης και της Αμερικής.

Η αγάπη μας για τις αυθεντικές, παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις μας παρακίνησε να παράγουμε gourmet προϊόντα που ο καθένας μπορεί να απολαύσει και να ανακαλύψει τη μοναδικότητα και την αγνότητα των πρώτων υλών.
Δ.Δ. ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑΣ
ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ
ΕΛΛΑΔΑ
τηλέφωνα:
+302155203683
+302691061988

info@selinountas.com   
http://www.selinountas.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου