ΣΕΛΙΔΕΣ

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ...ΑΒΙΑ

Ο Αγροτικός Ελαιουργικός Συνεταιρισμός Μικρής Μαντινείας και Αβίας, είναι από τους παλαιότερους, ιδρύθηκε το 1924 κι έχει πιστοποιηθεί με απόφαση του Υπουργείου Γεωργίας να παράγει το μοναδικό ελαιόλαδο Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης "Καλαμάτα" Αβία.
Η ετήσια παραγωγή του ανέρχεται γύρω στους 700 τόνους έξτρα παρθένου ελαιόλαδου.
Στόχος του Συνεταιρισμού ήταν και παραμένει να βοηθήσει τους παραγωγούς της περιοχής ν' αναδείξουν όλα τα χαρακτηριστικά και τις αξίες της ελιάς που καλλιεργείται στην περιοχή χιλιάδες χρόνια και κυρίως της ποικιλίας Κορωνέικη που προσδίδει ζωντανό χρώμα, πλούσια γεύση και μοναδικό άρωμα φρεσκάδας στο ελαιόλαδο.
Όλα αυτά τα χρόνια ο Συνεταιρισμός μας βελτιώνει συνεχώς τη θέση του στην αγορά, εκσυγχρονίζει την οργάνωση και τη λειτουργία του, βρίσκεται δίπλα στους παραγωγούς βοηθώντας τους να προστατεύουν την ποιότητα της πρώτης ύλης.
Σήμερα θεωρείται από τους πιο σύγχρονους και αποτελεσματικούς συνεταιρισμούς, με σημαντικές πιστοποιήσεις και διακρίσεις, ενώ το ελαιόλαδο Αβία, το αποκλειστικό του προϊόν, αναγνωρίζεται, ως ένα από τα κορυφαία προϊόντα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου