ΣΕΛΙΔΕΣ

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ..ΚΟΜΗΣ

Από το 1971 ξεκινήσαμε με πολύ μεράκι να φτιάχνουμε τα γνωστά σε όλους γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα "γιαούρτι και φέτα Ο ΚΟΜΗΣ". Ήδη από τους παππούδες μας είχαμε τη γνώση κι έτσι οικογενειακά ξεκινήσαμε να σας προσφέρουμε μοναδικές γεύσεις αγνών γαλακτοκομικών προϊόντων φτιαγμένων με γάλα δική μας παραγωγής.
Με τον ίδιο τρόπο συνεχίζουμε και σήμερα, αλλά με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές εγκαταστάσεις. Ανανεώσαμε τα προϊόντα και τις συσκευασίες μας και δημιουργήσαμε ένα νέο εργοστάσιο το 2011, επεκτείνοντας το δικό μας δίκτυο. Φτάνουμε πλέον κοντά σας σε Αχαΐα, Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία, Αττική. 
Το πρόβειο γιαούρτι και η φέτα μας αποτελείται από 100% Ελληνικό πρόβειο γάλα. Το 60% του πρόβειου γάλακτος βασίζεται σε
δικά μας ζώα, βοσκής Πετσάκων Καλαβρύτων.

Το αγελαδινό γιαούρτι μαζί με το ρυζόγαλο και την κρέμα, αποτελείται από 100% Ελληνικό γάλα αγελάδος βοσκής Πετσάκων Καλαβρύτων.

Όλα τα προϊόντα μας παράγονται με τον παραδοσιακό τρόπο, χωρίς πρόσμιξη συντηρικών και χημικών ουσιών.

Η εταιρία μας με την πείρα στην παραγωγή του παραδοσιακού γιαουρτιού εδώ και 50 χρονιά , κατάφερε να συνδυάσει την παράδοση με τη σύγχρονη τεχνολογία, εναρμονίζοντας τις συνθήκες παραγωγής, διαφύλαξης και μεταφοράς των προϊόντων μας με το ISO:22000 και το ISO:9001.

Πλήρες Φρέσκο Γάλα

Ο Κόμης, συνεπής στην ιστορία της δεν εννοεί να εγκαταλείψει τη σχέση ποιότητας που τη συνδέει άρρηκτα, πάνω από 40 χρόνια, με τους καταναλωτές.
Πλήρες Φρέσκο Γάλα ΚόμηςΤο πλήρες φρέσκο αγελαδινό γάλα "Ο Κόμης" με 3.5% λιπαρά συλλέγεται καθημερινά από τις πλέον σύγχρονες μονάδες της Αχαϊας, πιστοποιημένες για τη μη χρήση μεταλλαγμένων ζωοτροφών. Λίγο μετά το άρμεγμα θα μεταφερθεί στο Εργοστάσιο μας "Ο κόμης" και μέσα από τη διαδικασία ποιοτικού ελέγχου θα παστεριωθεί, ομογενοποιηθεί, ώστε να πάρει το δρόμο προς τα σημεία διανομής και από κει, να καταλήξει στο ποτήρι σας ολόφρεσκο και πλούσιο σε διατροφική αξία.
Το Πλήρες Φρέσκο Αγελαδινό Γάλα βγαίνει σε μπουκάλι 1lt.
Γιαούρτι Πρόβειο

Γιαούρτι Πρόβειο ΚόμηςΟ Κόμης, συνεπής στην ιστορία της δεν εννοεί να εγκαταλείψει τη σχέση ποιότητας που τη συνδέει άρρηκτα, πάνω από 40 χρόνια, με τους καταναλωτές.

Το πρόβειο γιαούρτι "Ο Κόμης" παρασκευάζεται από φρέσκο πρόβειο γάλα με τον παραδοσιακό τρόπο. Χωρίς συντηρητικά. Βγαίνει πλήρες και ελαφρύ 1%.
Το πρόβειο γιαούρτι και στις δύο μορφές του (πλήρες και ελαφρύ) βγαίνει σε συσκευασίες των: 240γρ, 500γρΣτοιχεία Επικοινωνίας   http://komisdairy.com/

Διεύθυνση: Τέμενη Αιγίου
Τηλέφωνα: 26910 51333 (Τέμενη Αιγίου)
                       210 6043561 (Πικέρμι Αττικής) 
Email:           info@komisdairy.com