ΣΕΛΙΔΕΣ

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ..ΚΕΡΚΥΡΑΣ

e-Corfu | Greek Products from CorfuΤο Κερκυραϊκό ελαιόλαδο αποτελεί αγαθό,παγκοσμίως γνωστό για την ποιότητα του. Στο νησί υπάρχουν πάνω από 4 εκατομμύρια ελαιόδεντρα, μερικά εκ των οποίων η ηλικία φτάνει τα 500 χρόνια!
Κατά την διάρκεια των χρόνων της ιταλικής (Βενετσιάνικης) παρουσίας, οι Κερκυραίοι πληρωνόταν για να φυτεύουν και να καλλιεργούν ελαιόδεντρα και να αντικαθιστούν τα παλιά με νέα ελαιόδεντρα, τα οποία θα
βελτίωναν κατά πολύ την εικόνα του νησιού.
Λόγω του γεγονότος αυτού, η παραγωγή ελαιολάδου στην Κέρκυρα ήκμασε και αποτελεί έως τις μέρες μας βασική ενασχόληση των κατοίκων.
Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Mediteraneo 500mlΣτην ενότητα αυτή μπορείτε να βρείτε από την Κέρκυρα έξτρα παρθένα ελαιόλαδαπαρθένα ελαιόλαδα, ελαιόλαδα εμπλουτισμένα με αρώματα βοτάνων καθώς και βιολογικά ελαιόλαδα ψυχρής έκθλιψης.Η Μεσογειακή διατροφή αποτελεί πλέον το δημοφιλέστερο εναλλακτικό μοντέλο διατροφής για τον δυτικό πολιτισμό. Η Κέρκυρα, ως τμήμα της Μεσογείου, προσφέρει μια ποικιλία προϊόντων βασισμένα στην παράδοση και στην ποιότητα.
 
Το εγχείρημά μας είναι η δημιουργία και προώθηση ενός διαδικτυακού πόλου, ικανού να προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα τοπικών προϊόντων.
 
Είμαστε μια ομάδα η οποία αποτελείται από νέα άτομα που δραστηριοποιούνται στον χώρο του διαδικτύου καθώς και από άτομα με πολυετή εμπειρία στο χώρο του εμπορίου.  Κοινό μας γνώρισμα και σημείο αναφοράς αποτελεί η αγάπη μας για την Κέρκυρα, ο σεβασμός στις παραδόσεις και η ανάγκη διατήρησης αυτών.
 
Συνδυάζουμε λοιπόν, τεχνογνωσία, εμπειρία και μεράκι ώστε να διατεθούν, μέσω αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος, στην παγκόσμια αγορά πλέον τα προϊόντα της Κέρκυρας.
 
Δραστηριοποιηθήκαμε για πάνω από 2 έτη στον χώρο αυτό σε επίπεδο έρευνας. Εντοπίσαμε, ανακαλύψαμε προϊόντα και ήρθαμε σε επαφή με τους παραγωγούς του νησιού. Αναπτύξαμε σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους και πλέον είμαστε σε θέση να συνεργαζόμαστε ώστε να εγγυόμαστε από κοινού την ποιότητα και την άρτια αποστολή και παραλαβή των προϊόντων.
 
Εξαιρετικό Παρθένο Βιολογικό Ελαιόλαδο 500mlΣτη συνέχεια δημιουργήσαμε ένα εύχρηστο και καλαίσθητο ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω του οποίου θα μπορεί σε παγκόσμια κλίμακα ο καταναλωτής να προμηθεύεται εύκολα τα Κερκυραϊκά προϊόντα.
 
Η προσπάθεια μας δεν σταματά εδώ καθώς στόχος μας είναι να εμπλουτίζουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα με νέα είδη που παράγονται στην Κέρκυρα.
 
Θεωρούμε σημαντικές και χρειαζόμαστε τις δικές σας υποδείξεις και τα δικά σας σχόλια με στόχο να βελτιστοποιούμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας.
 Ευχόμαστε η προσπάθεια μας αυτή να σας ικανοποιήσει. 
http://www.e-corfu.gr/