ΣΕΛΙΔΕΣ

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΣΚΥΔΡΑΣ ΧΙΟΝΑΤΗ

Η εταιρεία ιδρύεται από τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΑΣΙΟ στη Σκύδρα , ποτοποιό  –  λεμοναδοποιό στο επάγγελμα . Το μεράκι του για τα αναψυκτικά τον κάνει να προχωρήσει στη δημιουργία μιας μικρής μονάδας παραγωγής με μοναδικό προϊόν τη γκαζόζα . Η παραγωγή γίνεται με χειροκίνητο μηχάνημα παραγωγής 480 φιαλών την ώρα . Η γκαζόζα παίρνει το όνομά της από τις φιάλες όπου μέσα υπήρχε μπίλια ( γκάζα ) η οποία καθώς γεμίζει το αναψυκτικό ανεβαίνει και κλείνει το στόμιο και σφραγίζει τη φιάλη . Η μεταφορά γίνεται με κάρα ενώ η συσκευασία είναι σε ξύλινα κιβώτια των 24 φιαλών .
Λόγω της εξαιρετικής & ιδιαίτερης γεύσης της γκαζόζας που πρώτοι εφαρμόσαμε σε πανελλήνιο επίπεδο η ανάγκη της παραγωγής μεγαλώνει λόγω ζήτησης με αποτέλεσμα την αλλαγή της γραμμής εμφιάλωσης με ημιαυτόματο γεμιστικό μηχάνημα δυναμικότητας 1200 φιαλών την ώρα . Παράλληλα αρχίζει και η παραγωγή νέων γεύσεων όπως πορτοκαλάδα , λεμονάδα , μπυράλ , βυσσινάδα , μπανάνα όπου γίνονται με ευχαρίστηση δεκτά από το κοινό .
" Χιονάτη πίνεις...την κάψα σβήνεις!!!!! 

Με το εμπνευσμένο σλόγκαν του 1975 ξανά επίκαιρο , η πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδα " agrenda " , δημοσίευσε άρθρο για τα ελληνικά παραδοσιακά αναψυκτικά Χιονάτη , με έδρα την Σκύδρα Έδέσσης , δηλώνοντας έτσι το αυξανόμενο ενδιαφέρον της αγοράς για την ποιότητα των προιόντων της !!!!

Ενα παραμύθι... δροσιστικό! 
Χιονάτη Αναψυκτικά .......από το 1948...!!! 
Ένα ρεπορτάζ που φέρνει μνήμες παρελθόντος και ελπίδες για το μέλλον , δημοσίευσε η πανελλαδική εφημερίδα Έθνος της Κυριακής , στο ένθετο reportage..!! Η επιχειρηματική ιστορία των αναψυκτικών Χιονάτη απο την Σκύδρα Εδέσσης , που άρχισε το 1948 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα , δημοσιοποιήθηκε για άλλη μια φορά στον περιοδικό τύπο , αναδεικνύοντας την διαχρονικότητα της και την δημιουργία ποιοτικών αναψυκτικών , χρησιμοποιώντας παραδοσιακές συνταγές , με στόχο τη γευστική απόλαυση του καταναλωτή....!!!! ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΑΣΙΟΣ Ο.Ε.


GEORGIOS & DIMITRIOS TASSIOS O.E.

Tel   (030) 23810 89684
Fax  (030) 23810 89210
Εργοστάσιο : Μαυρουβούνι - Εδέσσης
Factory :  Mavrovouni - Edessas


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου