ΣΕΛΙΔΕΣ

Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

http://www.agrozimi.gr/

Το 1969 ο παππού μας, Γιώργος Μαρταβαλτζόγλου, πρόσφυγας από τη Μικρά Ασία, φτιάχνει στο χωριό του, στην Αραβησσό Γιαννιτσών, ένα φούρνο, όπου παρασκευάζει ψωμί και παραδοσιακές πίτες.
19. BIDES LAXANIKON Λίγα χρόνια αργότερα, το 1974, ο πατέρας μας, Κυριάκος Μαρταβαλτζόγλου, με την ενεργή, και πανταχού παρούσα, μαμά μας, Δώρα Κατσιλέρη, γνήσια Θεσσαλή, από το Σμόκοβο Καρδίτσας, θέλοντας να εξασφαλίσουν άριστο αλεύρι για το φούρνο, στήνουν έναν αλευρόμυλο και αλέθουν τα καλύτερα άλευρα.
Το 1980 ο μικρός αλευρόμυλος μετεξελίσσεται σε μία οικοτεχνία παραδοσιακών προϊόντων, όπου παράγει αποκλειστικά προϊόντα από επεξεργασία δημητριακών: αποφλοιωμένο σιτάρι, πλιγούρι, σταρένιο τραχανά, κ.α.
Στα χρόνια που ακολούθησαν η εμπιστοσύνη των καταναλωτών και η ολοένα αυξανόμενη ζήτηση, οδήγησε την εταιρεία και στο χώρο των ζυμαρικών, με χυλοπίτες, αλευρένιο τραχανά, κους-κους κ.α.
Εμείς, η Τρίτη γενιά, έχοντας αναλάβει πλέοντα ηνία της επιχείρησης, συνεχίζουμε την παραγωγή σε νέες εγκαταστάσεις, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και σύμφωνα με τις προδιαγραφές που προβλέπει το ISO 22000.
Διατηρούμε πάντα τις παραδοσιακές μεθόδους και συνταγές, παράγοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας στην καλύτερη δυνατή τιμή.
Ταυτόχρονα στηρίζουμε το τόπο μας, τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Μακεδονίας και προμηθευόμαστε τα δημητριακά μας αποκλειστικά από τον Κάμπο των Γιαννιτσών και τα οροπέδια της ορεινής Χαλκιδικής.Για το γάλα και αυγά που χρησιμοποιούμε, εμπιστευόμαστε αποκλειστικά πιστοποιημένες φάρμες του Κιλκίς.
Με μεράκι και όρεξη αναβιώνουμε ξεχασμένες γεύσεις, πειραματιζόμαστε με καινούρια υλικά και χαιρόμαστε κάθε φορά που είμαστε στο τραπέζι σας, με περισσότερα από 50 προϊόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου