ΣΕΛΙΔΕΣ

Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

Αγαπητοί πελάτες καλώς ορίσατε   http://www.zimarika-chatzi.gr/

Πολύτιμη κληρονομιά, προϊόν της λαϊκής μας παράδοσης που λόγω της ραγδαίας εξέλιξης της τεχνολογίας και του σημερινού τρόπου ζωής έχει χαθεί, τα παραδοσιακά Ελληνικά ζυμαρικά αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη αποδοχή από τους καταναλωτές, γιατί θεωρούνται πιο αγνά. Η ανάγκη του σύγχρονου τρόπου ζωής για υγιεινή διατροφή χωρίς συντηρητικά και «μεταλλαγμένα» επιβάλλει τη στροφή στις παραδοσιακές διατροφικές συνήθειες.
Τα παραδοσιακά ζυμαρικά είχαν, έχουν και θα έχουν πάντα μια  θέση στο τραπέζι μας. Φτιαγμένα με μεράκι και παράδοση αποτελούν μια υγιεινή διατροφή για όλες τις ηλικίες ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά γούστα.
Η βιοτεχνία μάς έχει ως αντικείμενο την παραγωγή παραδοσιακών  Ελληνικών ζυμαρικών (χυλοπίτες, τραχανά, κριθαράκι, βίδες και μακαρονάκι), αλλά και  «γκουρμέ» ζυμαρικών (χυλοπίτες, σκορδομακάρονα και βιδούδες) όλα φτιαγμένα με τις καλύτερες πρώτες ύλες χωρίς συντηρητικά και χρωστικές.
Η επιχείρηση ιδρύθηκε από τον Βασίλη Χατζή το 1991 και έχει έδρα το Αρμένιο - Λάρισας, ενώ  δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελλάδα, αναπτύσσοντας συνεχώς το δίκτυο πωλήσεων της με πελάτες χονδρικής και λιανικής.
Το 2009 η επιχείρηση πέρασε στα χέρια της κόρης του Κωνσταντίνας Χατζή δημιουργώντας  ολοκαίνουριες  εγκαταστάσεις σύμφωνα με τα τελευταία πρότυπα ποιότητας και υγιεινής και έχοντας ως στόχο την  αναβάθμιση της επιχείρηση σε όλους τους τομείς.
Πλοηγηθείτε στις ιστοσελίδες μας, δείτε το χώρο μας, μάθετε πως φτιάχνονται τα ζυμαρικά μας και πάρτε ιδέες από τις προτεινόμενες συνταγές για νόστιμα και λαχταριστά πιάτα που θα τρελάνουν εσάς και τους καλεσμένους σας.

Φτιάξτε τα ζυμαρικά σας

Οι πελάτες μας μπορούν να έρχονταιστο εργαστήριό μας με τα υλικά τουςγια να παρασκευάσουμε γι’ αυτούς, τα δικά τους ζυμαρικά, με τις δικές τουςσυνταγές και προτιμήσεις.

Δοκιμάστε τα πρϊόντα μας

  • Τραχανάς γλυκός, τραχανάς ξινός, χυλοπίτες, κριθαράκι και  κοφτό μακαρονάκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου