ΣΕΛΙΔΕΣ

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ


ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣΗ παραδοσιακή μονάδα επεξεργασίας γάλακτος με την επωνυμία “Αφοι Αθ. Ανδρέου Ο.Ε.” ιδρύθηκε το 1954, με κύρια δραστηριότητα την συλλογή και επεξεργασία αποκλειστικά πρόβειου και γίδινου γάλακτος για την παραγωγή φέτας και παραδοσιακού γιαουρτιού, γνωστά για την ποιότητα και την ευχάριστη και μοναδική τους γεύση.  Από τον Οκτώβριο του 2009 δημιουργήσαμε στην Αράχωβα Βοιωτίας ένα καινούργιο χώρο με σκοπό την παραγωγή του γνωστού τυριού Φορμαέλλα Αράχωβας Παρνασσού, χαρακτηρισμένου και ως τυριού Π.Ο.Π.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να σας προμηθεύσουμε την Φορμαέλλα Αράχωβας Παρνασσού, ως οι μοναδικοί εγκεκριμένοι και πιστοποιημένοι για την παραγωγή της στην Ελλάδα. Στη μονάδα μας παράγουμε επίσης βούτυρο νωπό πρόβειο, σαγανοτύρι, ψωμοτύρι, ανθότυρο, κεφαλοτύρι, γραβιέρα και στραγγιστό γιαούρτι. ...ΠΗΓΗ http://www.productsgreek.com/