ΣΕΛΙΔΕΣ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

Φιλύρα Εργαστήρι Παραδοσιακών Γεύσεων

Φιλύρα - Εργαστήρι Παραδοσειακών Γεύσεων
Στην Άνω Σωτηρίτσα, μέσα στις καταπράσινες πλαγιές του Κισσάβου, όπου η ψυχή της Φιλύρας φωλιάζει και η φύση απλόχερα δωρίζει τα αγνά υλικά της, ιδανικά για να δημιουργηθούν σπιτικές νοστιμιές, δημιουργήθηκε η ιδέα για το εργαστήρι παραδοσιακών εδεσμάτων "Φιλύρα" με πιστοποίηση ποιότητας HA. Η μικρή παραγωγή προϊόντων από εκλεκτά υλικά, αλλά και οι λιγοστές εκλεκτές ποικιλίες βοτάνων και μυρωδικών που συλλέγονται από τα δάση του Κισσάβου, δουλεύονται στο χέρι, προσδίδοντας στα προϊόντα ένα μοναδικό συνδυασμό γεύσης και ποιότητας.
Είναι η έμπνευση, ο χαρακτήρας, οι πρώτες ύλες που κάνουν κάθε βαζάκι της "Φιλύρας" διαφορετικό. Με γνώμονα την άριστη ποιότητα δημιουργήθηκε τούτο το εργαστήρι νοστιμιών με πολύ μικρή παραγωγή προϊόντων από εκλεκτά υλικά, τα οποία δουλεύονται όλα στο χέρι, προσδίδοντας μια "αύρα" μοναδικότητας σε κάθε βάζο.
Αν σας φέρει ο δρόμος στις παραλίες του Αγιοκάμπου, της Σωτηρίτσας ή της Βελίκας, στους πρόποδες του Κισσάβου, κάντε μια
βόλτα στην Άνω Σωτηρίτσα, στο εργαστήρι της "Φιλύρας". Ξαποστάστε πίνοντας καφέ, τσίπουρο ή κρασάκι και γευθείτε τους εκλεκτούς μεζέδες και τα γλυκά αγναντεύοντας τη μοναδική θέα από την αυλή. Δείτε τις εγκαταστάσεις μας και πως παρασκευάζουμε τα προϊόντα μας και αν θελήσετε κάτι μη διστάσετε να το ζητήσετε.

Μεζεδάκια - Σαλάτες - Ορεκτικά

Ιδανικά για να συνοδεύσουν το ούζο, το τσίπουρο ή το κρασάκι σας. Φτιαγμένα με αγνά υλικά και σεβασμό στην παράδοση.

Σάλτσες



Γλυκά

Γλυκά από φρέσκα φρούτα εποχής σε γεύσεις που θα σας ξετρελλάνουν.

Επικοινωνία

Φιλύρα | Εργαστήρι Παραδοσιακών Γεύσεων
Άνω Σωτηρίτσα - Μελιβοία Αγίας,
40003
Τηλ.: 24940-31270
Fax.: 24940-31270
Κιν: 6972-697035
url: www.filyrafoods.gr
Email: info@filyrafoods.gr

ΠΩΛΗΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ - ΧΟΝΔΡΙΚΗ
Τηλ.Fax ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
+302410-238084
ΚΙΝ:6972-933730
Email: info@filyrafoods.gr


Υπεύθυνος Πωλήσεων
Κων/νος Σταυρόπουλος
Μανδηλαρά 83
41223
ΛΑΡΙΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου