ΣΕΛΙΔΕΣ

Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΚΗΝΑΙΚΗ

f_170_140_16777215_00_images_370ccJars_Mikinaiki_Mediterranenean_mix.jpgΗ εταιρία “MYKHNAΪΚΗ Κ.ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ  Α.Β.Ε.Ε.”  ιδρύθηκε το 1995, ύστερα από μετατροπή ομόρρυθμης εταιρείας η οποία δραστηριοποιούνταν στο ίδιο αντικείμενο από το 1960. Η Μυκηναϊκή Α.Ε. και οι συνεργάτες της δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων εδώ και πάνω από 45 χρόνια.
Η εταιρία μας ασχολείται με την παραγωγή, επεξεργασία, συσκευασία και εμπορία αγροτικών προϊόντων. Δραστηριοποιείται στην αγορά, κυρίως στο χώρο της παραγωγής, μεταποίησης και
εμπορίας βιολογικής ελιάς και βιολογικού ελαιολάδου. Κύριος στόχος μας είναι η εξασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων για αυτό και συνεργαζόμαστε μόνο με πλήρως πιστοποιημένους παραγωγούς και ομάδες βιοκαλλιεργητών σε όλη την Ελλάδα έτσι ώστε να διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε συνδυασμό με την αξεπέραστη ποιότητα και έτσι επιτυγχάνουμε την συνεχή παρουσία μας στην αγορά.
Ο πλούτος μας βρίσκεται στην πλούσια κληρονομιά, εμπειρία καθώς και στο πάθος να παράγουμε υψηλής ποιότητας ελιές και ελαιόλαδο. Στόχος μας είναι η δημιουργία προϊόντων με ταυτότητα που παρουσιάζουν τον πλούτο της μεσογειακής βιολογικής διατροφής. Η αγάπη μας για την ελιά και το ελαιόλαδο, και η δέσμευση μας να ακολουθούμε τους αυστηρότερους κανόνες ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας θέτουν υψηλές απαιτήσεις τόσο σε εμάς όσο και στο προσωπικό μας. Σαν αποτέλεσμα αυτού, επενδύσαμε σε κτιριακό και μηχανολογικό εξοπλισμό αλλά και σε διαχειριστικά συστήματα με σκοπό να πληρούμε με απόλυτη επιτυχία τις πιο απαιτητικές αγορές προσφέροντας υψηλών προδιαγραφών προϊόντα και υπηρεσίες. Η συσκευασία των προϊόντων μας γίνεται πάντα με απόλυτο κριτήριο την διατήρηση της αυθεντικότητας και της φυσικότητας, αλλα και σεβασμό στις σύγχρονες απαιτήσεις ασφάλειας και υγιεινής.
Τα προϊόντα μας πιστοποιούνται και ελέγχονται από το Γεωτεχνικό Εργαστήρι Α.Ε.
Οι κεντρικές εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στο Αργος του Νομού Αργολίδος. Διαθέτουμε ιδιόκτητους χώρους 4 στρεμμάτων και εσωτερική κάλυψη 800 τ.μ. με μεταποιητικές μονάδες συσκευαστήριο, ψυγείο, αποθήκες καθώς και όλα τα απαραίτητα μεταφορικά μέσα για την κάλυψη των αναγκών.

Όραμα και αξίες
Ξεκινώντας σε μία από τις πόλεις, η οποία ήταν από τις εναρκτήριες δυνάμεις του ελληνικού πολιτισμού δεν μπορούμε παρά να διοχετεύουμε στην αγορά τίποτα λιγότερο ελληνικό από το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
Εδώ και σχεδόν 20 χρόνια, με πάθος για τη δουλειά μας, έχουμε σαν  όραμά μας να ωθούμε τον κόσμο στην κατανάλωση υψηλής ποιότητας ελαιολάδου χωρίς βέβαια να  αναφερόμαστε μόνο στον ελληνικό κόσμο αλλά και σε μεγάλο ποσοστό στο κόσμο του εξωτερικού που μας στηρίζει και δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στα προϊόντα μας.
Έχοντας υπό συνεχή επιτήρηση τις αλλαγές τάσεων της αγοράς αλλά έχοντας και σαν βασικό στόχο τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή, δημιουργούμε τα πιο γευστικά ελαιοκομικά προϊόντα.
Βρίσκοντας συνέχεια καινούριες γεύσεις (μαριναρισμένες ελιές, ελιές φούρνου κλπ.) κρατάμε εν ενεργεία το ενδιαφέρον του καταναλωτή διατηρώντας την ποιότητα και αυξάνοντας την ποικιλία των γεύσεων.
Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε σε αυτούς και σε καλύτερους ακόμα ρυθμούς καθώς εξελισσόμενοι θα φέρουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Σαλάτα Ελιάς

Περιγραφή
Ανάμικτες Πράσινες ελιές & Καλαμών μαριναρισμένες με βότανα και μανιτάρια. Πλούσια γεύση, σε ένα θρεπτικό προϊόν που δεν μπορεί να λείπει απο το τραπέζι σας.  
f_170_140_16777215_00_images_370ccJars_Mikinaiki_Mediterranenean_mix.jpg


Ελιές Πράσινες Τσακιστές


Green-Olives-Cracked100
Οι  τσακιστές ελιές είναι ο καλύτερος τρόπος επεξεργασίας για όσους βιάζονται να γευτούν φετινές ελιές.Ο παραδοσικός τρόπος επεξεργασίας τους προσδίδει μία φρουτώδη και δροσερή γεύση , κρουστή σάρκα και λεμονάτο άρωμα


Ελιές Φούρνου

Δαμασκηνοελιές σε κενό αέρος. Ψητές Ελιές με πολύ ιδιαίτερη γεύση.
Οι ελιές μαζεύονται με το χέρι, αλατίζονται και ψήνονται.
Μέσω αυτής της διαδικασίας δημιουργούνται αυτές οι μοναδικές ελιές.

ΌνομαΘέσηΤηλέφωνοΠεριοχήΧώρα
ΓραμματείαΒίκυ+30 2751024265ΆργοςΕλλάδα
ΛογιστήριοΜανώλης+30 2751500057ΆργοςΕλλάδα
ΠωλήσειςΚωνσταντίνος+30 2751500024ΆργοςΕλλάδα





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου