ΣΕΛΙΔΕΣ

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Το νέο ηλεκτρονικό παντοπωλείο greekgoods.gr με παραδοσιακά προϊόντα είναι γεγονός

00Ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα με έδρα την Σπάρτη, με παραδοσιακά προϊόντα από πολλές περιοχές της Ελλάδας άνοιξε και μας περιμένει να απολαύσουμε γεύσεις που μας ταξιδεύουν στις γωνιές της χώρας μας.

Χειροποίητα επιλεγμένα Ελληνικά προϊόντα χωρίς συντηρητικά διαλεγμένα ένα προς ένα φτάνουν τώρα στο σπίτι σας με ένα μόνο κλικ.

Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό παντοπωλείο www.greekgoods.gr και διαλέξτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα τα καλύτερα παραδοσιακά προϊόντα της αγοράς επιλεγμένα από ανθρώπους με μεράκι και αγάπη για την παραδοσιακή κουζίνα.

Στο www.greekgoods.gr μπορείτε να βρείτε παραδοσιακά προϊόντα όπως Ελαιόλαδο και ελιές, ζυμαρικά, νηστίσιμα, ορεκτικά, σάλτσες, γλυκά, μαρμελάδες ζαχαρώδη, βότανα, μέλι, αλάτια, ξύδι, όσπρια ρύζια και άλευρα, ποτά, χυμούς, καλλυντικά αλλά και το γνωστό μανιτάρι τρούφα, προερχόμενα όλα από παραδοσιακές οικοτεχνίες της χώρας μας.

Επίσης μπορείτε να διαλέξτε και το δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα μέσα από μια συλλογή παραδοσιακών προϊόντων που θα κλέψει τις εντυπώσεις ενώ οι αγορές μπορούν πέρα απο το site  να γίνονται και από το κατάστημα.

Επισκεφτείτε τώρα το ηλεκτρονικό παντοπωλείο www.greekgoods.gr και κάντε τις αγορές σας ή μπορείτε να περάστε και απο το κατάστημά μας στην Βρασίσου 160 στην Σπάρτη. Παράλληλα στο site μας μπορείτε να βρείτε και παραδοσιακές συνταγές για το τραπέζι σας.

www.greekgoods.gr

Το όνομα στα παραδοσιακά προϊόντα.

Υπεύθυνη Λερίκου Παναγιώτα

Βρασίδου 160 Σπάρτη.

Τηλ: 2731 102361  Κιν: 6931028380.     ΠΗΓΗ http://www.report24.gr/%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF-greekgoods-gr-%CE%BC%CE%B5-%CF%80.htm


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου