ΣΕΛΙΔΕΣ

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ...ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

Οικοτεχνία ΠαπαγιαννίδηςΗ Οικοτεχνία Παπαγιαννίδη λειτουργεί από το 2001 στη Μυτιλήνη και παράγει μαρμελάδες και σάλτσες με σκοπό να ξαναφέρει στο τραπέζι μας αγνές, παραδοσιακές, ξεχασμένες αιγαιοπελαγίτικες γεύσεις με πολύ μεράκι και φροντίδα για υψηλής ποιότητας προιόντα.  Με συνταγές που κρατάνε από το 1895 και με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα συσκευασίας και ελέγχου προιόντων, κατορθώνει να παντρέψει τη
παράδοση με τη τεχνολογία στον πιο σύγχρονο αλλά παράλληλα παραδοσιακό τρόπο παραγωγής μαρμελάδας και σάλτσας.
Τα προϊόντα του έχουν κατακτήσει χρυσό, αργυρά και χάλκινα μετάλλια στο Λονδίνο στο Great Taste of Awards.
Αναδεικνύει και χρησιμοποιεί μόνο προϊόντα της Λέσβου και Χίου και κάθε βαζάκι είναι μια ξεχωριστή περίπτωση αφού οι γευστικές δοκιμές γίνονται από το ζεύγος Παπαγιαννίδη στο σπίτι τους πριν αποφασιστεί η παραγωγή των νέων προιόντων, ενώ και όγκος της κάθε παρτίδας είναι μικρός ώστε να δίνει τη δυνατότητα για καλύτερη ποιότητα και καλύτερο έλεγχο τελικού προϊόντος.
Η πρώτη μαρμελάδα που παρασκευάστηκε ήταν συνδυασμός πορτοκαλιού, μανταρινιού και λεμονιού, η οποία, μάλιστα, βραβεύτηκε στο Λονδίνο στο διαγωνισμό “Great Taste Award”. Αξιοποιώντας την οικογενειακή έκταση με εσπεριδοειδή, η γκάμα των προιόντων εμπλουτίστηκε με νέες πρωτότυπες μαρμελάδες αποσπώντας διεθνή βραβεία και κριτικές εκτός από τη μαρμελάδα με πορτοκάλι, μανταρίνι και λεμόνι, και ο συνδυασμός φρούτων του δάσους με μέλι αλλά και το πρωτότυπο προϊόν με βατόμουρο και ούζο. Σε όλες τις μαρμελάδες υπάρχει μεγάλη περιεκτικότητα σε φρούτο (πάνω από 68%) και δεν γίνεται χρήση συντηρητικών, χρωμάτων και υποκατάστατων ζάχαρης.
Η φαντασία ήταν το κύριο χαρακτηριστικό στις σάλτσες της οικοτεχνίας Παπαγιαννίδη: η σάλτσες ντομάτα με πορτοκάλιντομάτα με φράουλαελιά με ούζο, αλλά και η σάλτσα στιφάδο, βραβευμένες στο “Great Taste Award” και ταξιδεμένες σε πολλές χώρες του κόσμου αντιπροσωπεύοντας επάξια την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα.
Όλα τα προϊόντα της οικοτεχνίας θεωρούνται φρέσκα, αφού δεν έχουν συντηρητικά και πρέπει να καταναλώνονται εντός δεκαοκτώ μηνών. Η σάλτσες συσκευαζόνται σε γυάλινα βαζάκια των 380γρ. και οι μαρμελάδες σε αυτά των 480γρ.
tomato orange sauceΣάλτσα Nτομάτα με Πορτοκάλι 380γρ.

tomato with masticΣάλτσα Nτομάτα με Μαστίχα Χίου 380γρ.



orange lemon tangerine jam
Μαρμελάδα Πορτοκάλι, Λεμόνι και Μανταρίνι 380γρ.


sauce olives ouzo
Σάλτσα Nτομάτα με Eλιές και Oύζο 380γρ


stew sauce
Σάλτσα Στιφάδο 380γρ.


orange mastic jam
Μαρμελάδα Πορτοκάλι με Μαστίχα 380γρ


balsamic peppers sauce
Σάλτσα Nτομάτα με Ξύδι Βαλσάμικο και Πιπεριές 380γρ


raspberry ouzo jam
Μαρμελάδα Βατόμουρο με Ούζο 380γρ


forest fruit jam
Μαρμελάδα Φρούτα του Δάσους και Μέλι 380γρ.


strawberry chocolate jam
Μαρμελάδα Φράουλα με Σοκολάτα 380γ


http://www.greek-bees.com/1.html?sl=EL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου