ΣΕΛΙΔΕΣ

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Πέμπτη Γεύση... ένα παντοπωλείο τροφίμων... ένα ταξίδι, γεμάτο Ελλάδα!

Στην Πέμπτη Γεύση επανέρχονται όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν την επίσκεψη στο παντοπωλείο ευχάριστη βόλτα και μια απολαυστική καθημερινή συνήθεια… Η ταμπέλα «εδώδιμα αποικιακά» σε καλωσορίζει, ξυπνώντας μνήμες και εικόνες που οι περισσότεροι μόνο στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και από ιστορίες των γιαγιάδων είχαμε ζήσει.
Στην Πέμπτη Γεύση, τα
προϊόντα, παρουσιάζονται με τον χώρο και το φως που χρειάζονται, μιας και είναι μοναδικά επιλεγμένα απ' όλη την Ελλάδα, πάντοτε μετά από δοκιμή, με προδιαγραφές ποιότητας που ξεχωρίζουν και κάνουν την ζωή μας πραγματικά όμορφη και γευστική! Τα χύμα και τα συσκευασμένα εναλλάσσονται αρμονικά, δημιουργώντας έναν συνδυασμό του καινούργιου με το παλιό.
Η επίσκεψη μας στην Πέμπτη Γεύση, μας επιβεβαίωσε τις φήμες για μια γαστρονομική μελωδία από ιδιαίτερα προϊόντα... τραχανά με μελάνι σουπιάς, παστουρμά και σουτζούκι Αρμένικο, παραδοσιακέ σαρικόπιτες και Σφακιανές πίτες, γάλα γαιδούρας, καπνιστό τυρί Μετσόβου, χύμα όσπρια, ρύζι κι αλεύρι, μανιτάρια Γρεβενών, και φυσικά όλα τα απαραίτητα σαρακοστιανά εδέσματα... Χύμα χειροποίητο χαλβά σε 13 διαφορετικές γεύσεις, τουρσί λαχανικών, γνήσιο ταραμά, μελιτζανοσαλάτα Αγιορείτικη και τόσα άλλα.
Η Πέμπτη Γεύση ανακατεύει ομοιόμορφα γεύσεις και αρώματα, με τον δικό της μοναδικό τρόπο, βαδίζοντας στην 4η χρονιά λειτουργίας της, με το προσωπικό να είναι πάντα εκεί για τον πελάτη, προσφέροντας γνώσεις και εξυπηρέτηση, άμεση και προσωπική.
Η Πέμπτη Γεύση διακρίνεται για την ποικιλία, αλλά σίγουρα μαγνητίζει για τις τιμές της, καθώς συχνά είναι οικονομικότερες από τις αντίστοιχες στην αγορά!
Κέντρο απόκεντρο, η Πέμπτη Γεύση δημιουργεί καθημερινά το δικό της ιδιαίτερο στίγμα, αδύνατον να μην το αντιληφθείς με την πρώτη δρασκελιά στο κατάστημα.
Η Πέμπτη Γεύση βρίσκεται στο Ηράκλειο, στην Γεωργίου Παπανδρέου 20, τηλ: 2810280887, Δευτέρα - Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 9 το πρωί με 9 το βράδυ , Τετάρτη – Σάββατο 9 το πρωί με 5 το απόγευμα , ακατάπαυστα… με τον τρόπο και την γνώση να σε κάνει κάτοικο της για πάντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου