ΣΕΛΙΔΕΣ

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΦΕΤΑ ΚΙΛΚΙΣ ..ΑΛΠΑΝΙΔΗΣ

ΠροϊόνταΗ εταιρεία Αλπανίδης Χρήστος κ. ΣΙΑ Ο.Ε. εδρεύει σε ένα μικρό χωριό τη Γάβρα στο νομό Κιλκίς. Οι εγκαταστάσεις του τυροκομείου βρίσκονται κοντά στα βοσκοτόπια του βουνού "Κρουσσίων".
Η οικογένεια Αλπανίδη εκμεταλλευόμενοι το καταπράσινο τοπίο και τα επιλεγμένα κοπάδια αλλά
και την εμπειρία τους εδώ και 40 χρόνια στον κλάδο της εκμετάλλευσης και εμπορίας ζωοτροφών αποφάσισαν να ιδρύσουν ένα τυροκομείο με σεβασμό και αξιοπρέπεια προς την φύση.
Συλλέγουμε καθημερινά φρέσκο αιγοπρόβειο γάλα από πιστοποιημένους παραγωγούς, οι οποίοι δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους στην πολυετή συνεργασία μας, έχουμε καταφέρει να συλλέγουμε άριστα ποιοτικό γάλα.
Ο συνεχής ποιοτικός έλεγχος, η τήρηση των κανόνων υγιεινής, η άριστη τεχνογνωσία, ο σύγχρονος εξοπλισμός και η εφαρμογή των συστημάτων οργάνωσης και ποιότητας (ISO και HACCP) εγγυώνται την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.

ΦΕΤΑ ΑΛΠΑΝΙΔΗ

    feta 800Η Φέτα Αλπανίδη παράγεται στη Βόρεια Ελλάδα (Μακεδονία), το μαλακό αλμυρό άσπρο τυρί γίνεται με τα πρότυπα της ΠΟΠ (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης), με υψηλή ποιότητα πρόβειου και κατσικίσιου γάλακτος της περιοχής Κρουσσίων Κιλκίς από επιλεγμένους κτηνοτρόφους. Σχηματίζεται σε μεγάλα τεμάχια, τα οποία βυθίζονται σε δοχεία με άλμη.
    Η Φέτα Αλπανίδη παράγεται με τη αποκληστική χρήση πρόβειου γάλακτος, ή ένα μίγμα πρόβειου και κατσικίσιου γάλακτος (με ανώτατο όριο το 30% του γάλακτος κατσικίσιο). Η Φέτα Αλπανίδη διανέμενται σε σούπερ μάρκετ και μίνι μαρκετ σε διάφορες συσκευασίες, εκεί το τυρί κόβεται και πωλείται απευθείας από το δοχείο όπως επίσης σε τυποποιημένα με ανάλογο βάρος σφραγισμένα σε πλαστικά δοχεία ή αεροστεγή συσκευασία με άλμη.

    Η υψηλή ποιότητα της Φέτας Αλπανίδη έχει κρεμώδη υφή, και τα αρώματα του πρόβειου γάλακτος, το βούτυρο, και γιαούρτι.

    ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ

    mikdox katsikisioΤο Κατσικίσιο τυρί της Αλπανίδη Κιλκίς Τυροκομικά είναι από 100% υψηλής ποιότητας κατσικίσιου γάλακτος της περιοχής Κρουσσίων Κιλκίς από επιλεγμένους κτηνοτρόφους. Σχηματίζεται σε μεγάλα τεμάχια, τα οποία βυθίζονται σε δοχεία με άλμη.
    Το Κατσικίσιο τυρί της Αλπανίδη Κιλκίς Τυροκομικά παράγεται με τη αποκληστική χρήση κατσικίσιου γάλακτος. Το Κατσικίσιο τυρί διανέμενται σε σούπερ μάρκετ και μίνι μαρκετ σε διάφορες συσκευασίες, εκεί το τυρί κόβεται και πωλείται απευθείας από το δοχείο όπως επίσης σε τυποποιημένα με ανάλογο βάρος σφραγισμένα σε πλαστικά δοχεία ή συσκευασία vaccum με άλμη.

    Η υψηλή ποιότητα του Κατσικίσιου τυρίου έχει κρεμώδη υφή, η χαμηλότερη περιεκτικότητα λακτόζης το κάνει πιο ελαφρύ, εύκολα εύπεπτο, με αποτέλεσμα να είναι για πολλούς αναντικατάστατο.
    Διεύθυνση:
    ΓάβραΚιλκίς 61100  +30 2341088080  http://www.fetakilkis.gr/

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου