ΣΕΛΙΔΕΣ

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΥΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΑ ΗΛΙΑΔΗ

Αυγά ολόφρεσκα, άριστης ποιότητας, ιδανικά για την υγιεινή καθημερινή σας διατροφή, είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς 49 ετών, που είναι σε θέση να σας προσφέρουν τα πτηνοτροφεία ΗΛΙΑΔΗ Α.Ε., χάρη στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις τους, το εξειδικευμένο προσωπικό και τις ιδανικές συνθήκες εκτροφής των ορνίθων, και ωοσκόπησης της καθημερινής
παραγωγής βάσει των πιο αυστηρών προδιαγραφών της Ε.Ε.
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της πτηνοτροφίας από το 1963, στον τομέα της παραγωγής και διάθεσης αυγών, αρχικά στην αγροτική περιοχή της Νέας Μαγνησίας στην Ιωνία Θεσσαλονίκης και από το 1996 στις νέες μας εγκαταστάσεις στην
κοινότητα Πεδινού του νομού Κιλκίς.
Ιδρυτής της εταιρείας, που ξεκίνησε ως ατομική επιχείρηση και μετατράπηκε σε Α.Ε. το 1996, ήταν ο κ. Ηλιάδης Παναγιώτης και συνεχιστής και σημερινός Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Ηλιάδης Φώτης . Ξεκινήσαμε με 300 όρνιθες αυγοπαραγωγής και σήμερα σε έκταση 30.000 τ.μ. και σε στεγασμένους χώρους 8.575 τ.μ. εκτρέφουμε 120.000 όρνιθες αυγοπαραγωγής με τον πλέον σύγχρονο τρόπο και τις ιδανικές υγειονομικές συνθήκες. Τις όρνιθες  που εκτρέφουμε , τις αντιμετωπίζουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή , φροντίζουμε να είναι υγιείς και να διαβιούν σε άνετο,   καθαρό και  σωστό περιβάλλον χωρίς θορύβους και στρες. Τα αυγά που παράγουμε  στην μονάδα μας συλλέγονται καθημερινά, ωοσκοπούνται, ταξινομούνται ανάλογα με το βάρος τους και συσκευάζονται σε μικρές ή σε μεγάλες συσκευασίες.

Αυγά φρέσκα

Τα αυγά ΗΛΙΑΔΗ προέρχονται από τις πιo σύγχρονες εκμεταλλεύσεις  από τις υγιέστερες όρνιθες και αντιμετωπίζονται με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή.Τα αυγά μας αντιπροσωπεύουν τo απόλυτο στην ποιότητα, τη φρεσκάδα και την υψηλή διατροφική αξία.Καθημερινά η παραγωγή μας περνάει από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους, έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι τα αυγά που παράγουμε είναι ανωτέρας ποιότητας.Όλες οι εγκαταστάσεις μας και όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας συμμορφώνονται με αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές ποιότητας, ελέγχους και πιστοποιήσεις.Αυτές οι πρακτικές μας βοηθούν για την διασφάλιση των προϊόντων μας έναντι τυχόν προβλημάτων ποιότητας.
Φρέσκα αυγά ΗΛΙΑΔΗ, ανωτέρας ποιότητας από όρνιθες που ταΐζονται με φυτικές τροφές ( καλαμπόκι, σιτάρι, πίτουρα, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία κλπ).
Τα φρέσκα αυγά ΗΛΙΑΔΗ είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη συσκευασίας, ανάλογα το βάρος των αυγών ως κατωτέρω:
     

Επικοινωνία

ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΑ ΗΛΙΑΔΗ Α.Ε.
Μονάδα Παραγωγής Αυγών & Οργανικού λιπάσματος

Μονάδα Παραγωγής: Δ.Δ. Πεδινού , Δ. Κιλκίς , Ν. Κιλκίς
Διεύθυνση
Ιωνία (Περιοχή Ν. Μαγνησίας) Δήμου Δέλτα
Τ.Κ. 570 08 Θεσσαλονίκη Τ.Θ. 497
Τηλέφωνα: 2310 – 783 520, 780 274
Fax: 2310 – 783 520
E-Mail: info@poultry.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου