ΣΕΛΙΔΕΣ

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.....G-FISH

logo gfishΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Αλειμματα
Το 1969 η οικογένεια Γεροντίδη ίδρυσε στο Καστόρι Λακωνίας μία από τις πρώτες μονάδες παραγωγής πέστροφας και σολομού στην Ελλάδα.
Με παρουσία άνω των 40 ετών στο χώρο της ιχθυοκαλλιέργειας και έχοντας ως κύριο σκοπό την παραγωγή, επεξεργασία, συσκευασία και διάθεση , παράγουμε
γκουρμέ ελληνικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας όπως : καπνιστή πέστροφα , καπνιστό σολομό , καπνιστό οξύρρυγχο και χαβιαρι σολομού !
Τα ψάρια μας αναπτύσσονται σε ιδανικές συνθήκες διαβίωσης στα πεντακάθαρα πηγαία νερά του ‘Αγ. Μάμμα’ Ταϋγέτου και οι πλέον ιδανικές τροφές που χρησιμοποιούμε, έχουν ως αποτέλεσμα την παραγωγή όχι μόνο άριστα ποιοτικής πέστροφας αλλά και την άριστα ποιοτική παραγωγή Ελληνικού σολομού και οξύρρυγχου !
Χάρη στην εμπειρία και τις γνώσεις μας , τις παραδοσιακές διαδικασίες παραγωγής καθώς και στις καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες , η εταιρεία μας καθίσταται ειδική σε υψηλής ποιότητας γκουρμέ και καπνιστά προιόντα ...
Χρησιμοποιώντας την παραδοσιακή μέθοδο καπνίσματος με ξύλο οξιάς , τα προϊόντα μας διακρίνονται για τη λεπτή γεύση τους και το πλούσιο άρωμά τους, ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά γούστα.
Στο εργαστήριό μας εφαρμόζουμε σύστημα διασφάλισης υγιεινής κατά iso 22000 και τα προϊόντα μας συσκευάζονται σε κενό αέρος ώστε να μην είναι απαραίτητη η χρήση συντηρητικών.
Η αγάπη και το μεράκι για τη δουλειά μας αλλά και ο απόλυτος σεβασμός προς τον καταναλωτή εγγυώνται προϊόντα άριστης ποιότητας και ασύγκριτης γεύσης…

ΑΛΕΙΜΜΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ


Αλειμμα με καπνιστο σολομό και μυρωδικά σε συσκευασία των 100 γρΑλειμμα με καπνιστο σολομό

ΑΛΕΙΜΜΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΕΣΤΡΟΦΑ


Άλειμμα με καπνιστή πέστροφα και μυρωδικά σε συσκ των 100 γρ
Αλειμμα με καπνιστη πεστροφα

ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ

Απολαύστε μοναδική πέστροφα καπνιστή σε ελαιολαδο και ριγανηΠεστροφα Καπνιστη

ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΗ


    Πεστροφα Καπνιστη Μαριναρισμενη
  • πεστροφα
    εξτρα παρθενο ελαιολαδο
    αλατι
    μειγμα μπαχαρικων


ΣΟΛΟΜΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟΣ


Απολαύστε μαριναρισμένο καπνιστό σολομό με την παραδοσιακή συνταγή της G-FishΣολομος Καπνιστος Μαριναρισμενος

ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΣΟΛΟΜΟΥ


Καθε χρόνο περί τα τέλη Οκτωβρίου ξεκινάμε την συλλογή αυγών από τους σολομούς μας ... Χρησιμοποιούμε μόνο θαλασσινό αλάτι και κανενός είδους συντηρητικό διατίθενται στην αγορά μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμέτων !!!

Καπνιστο χαβιαρι σολομου

ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΟΞΥΡΡΥΓΧΟΥ

Σουβλακι Οξυρρυγχου

Το νέο μας προϊόν σουβλάκι οξύρρυγχου.









ΡΑΒΙΟΛΙ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ Η ΠΕΣΤΡΟΦΑ


Ραβιόλι με καπνιστό σολομό ή πέστροφαΤα αγαπημένα μας προϊόντα, τώρα και σε ζυμαρικά. Δοκιμάστε σήμερα τα ραβιόλια με καπνιστή πέστροφα ή  σολομό.







ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  • Σπάρτη
  • Λακωνία
  • 23100
  • Ελλάδα

ΕΠΑΦΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου