ΣΕΛΙΔΕΣ

Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΤΥΡΟΚΟΜΚΑ...ΛΥΚΑΣ...ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΦΕΙΟΧΩΡΙ ΚΙΛΚΙΣ

Η εταιρεία ΛΥΚΑΣ I.Κ.Ε. ιδρύθηκε στο Βαφειοχώρι Κιλκίς τον Απρίλιο του 1987. Αρχικά η εταιρεία παρήγαγε τυροκομικά προϊόντα. Η ζήτηση αυτών των προϊόντων από το καταναλωτικό κοινό ενθάρρυνε τους υπευθύνους τολμήσουν την παραγωγή και άλλων γαλακτοκομικών προϊόντων. Και επειδή ο τολμών νικά έχοντας πάντα στο
πλευρό του τους καταναλωτές , το εγχείρημα πέτυχε.
Σήμερα , έχοντας περάσει 19 χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας , η ΛΥΚΑΣ I.Κ.Ε. έχει καταφέρει να κατέχει μία εξέχουσα θέση στον κλάδο. Συλλέγοντας γάλα από φάρμες της Κεντρικής Μακεδονίας που φτάνει στο σύγχρονο και άριστα εξοπλισμένο εργοστάσιο της σε μερικές ώρες , παράγει με φροντίδα και αγάπη γευστικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Με την εφαρμογή των συστημάτων οργάνωσης και ποιότητας (ISO & HACCP), με άριστα εξοπλισμένο χημείο κα με συνεχείς ελέγχους στα προϊόντα της , έχει καταφέρει να είναι μία από τις πλέον αξιόπιστες βιομηχανίες κύρους. Με την χρήση τελευταίας τεχνολογίας μηχανών παστερίωσης και εμφιάλωσης το φρέσκο γάλα ΛΥΚΑΣ εμφιαλώνεται σε ειδική συσκευασία με πώμα διπλής ασφαλείας ώστε να φτάνει στα χέρια του καταναλωτή με αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά του. 

Η ΛΥΚΑΣ I.Κ.Ε. παράγει μεγάλη γκάμα προϊόντων σταθερής ποιότητας όπως γάλα πλήρες, γάλα 1,5%, γάλα κακάο,όλους τους τύπους ευρωπαϊκού τύπου γιαούρτης, φέτα, κασέρι ΑΛΦΑ, ημίσκληρα τυριά καθώς επίσης ανθότυρο, μυζήθρα και βούτυρο.
Στόχος της ΛΥΚΑΣ I.Κ.Ε. αποτελεί η συνεχής βελτίωση των προϊόντων της και η συνεχής αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών της, με απώτερο σκοπό την μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών του καταναλωτικού κοινού.
Η εταιρεία ΛΥΚΑΣ I.Κ.Ε. δραστηριοποιείται στους νομούς Κιλκίς, Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Ημαθίας καθώς επίσης και το Νομό Σερρών.
Επίσης, διατηρεί συνεργασίες εξάγοντας τα προϊόντα της και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως η Γερμανία και η Αυστρία.
Διαθέτει ιδιόκτητο δίκτυο διανομής το οποίο αποτελείται από 15 φορτηγά - ψυγεία, τα οποία πραγματοποιούν καθημερινά δρομολόγια για την διακίνηση των προϊόντων. Έτσι διασφαλίζεται η έγκαιρη και ασφαλέστερη διανομή των προϊόντων μέχρι τους τελικούς προορισμούς.
Η έδρα και το εργοστάσιο της εταιρείας βρίσκονται στο Βαφειοχώρι Κιλκίς.
Σε μία πλήρως καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής, με την χρήση της τελευταίας τεχνολογίας και την εφαρμογή των συστημάτων οργάνωσης και ποιότητας ( ISO & HACCP ), η εταιρεία ΛΥΚΑΣ I.Κ.Ε. παράγει και εμπορεύεται μία πλήρη σειρά γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων.
 ΠΡΟΤΥΠΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΛΥΚΑΣ Ι.Κ.Ε. 
Βαφειοχώρι Ν. Κιλκίς, 61200 | Τηλ. 23410 87136 | Fax: 23410 87223

http://lykas.gr/