ΣΕΛΙΔΕΣ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΘΡΑΚΗΣ......

Η έδρα της Ποτοποιία – Οινοποιία Θράκης βρίσκεται στη πρωτεύουσα της Θράκης, τη Κομοτηνή.
Η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 20.000 m² με κτήρια 5.300 m² στην Βιομηχανική Περιοχή της Κομοτηνής.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει 6 παραδοσιακούς άμβυκες παραγωγής αποστάγματος ούζου και 4 απόσταξης Τσίπουρου, άριστης απόδοσης χωρητικότητας 1.000 χιλ. ο καθένας, τρείς υπερσύγχρονες εμφιαλωτικές γραμμές με παραγωγική δυναμικότητα 12.000 φιάλες/ ώρα και ανοξείδωτες δεξαμενές αποθήκευσης ετοίμων

προϊόντων συνολικής χωρητικότητας 1.200.000 Lit.
Η εταιρεία επίσης διαθέτει Υποκατάστημα στις Συκιές της Θεσσαλονίκης με δίκτυο διανομής.
Παραγωγή & Ποιοτικός έλεγχος
Διαχρονικός στόχος της εταιρείας είναι η παραγωγή μιας σειράς προϊόντων που διακρίνονται για την κορυφαία ποιότητά τους ώστε να ικανοποιούν ακόμη και τις πιο υψηλές απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού. Για το λόγο αυτό η Ποτοποιϊα – Οινοποιϊα Θράκης έχει αναπτύξει και εφαρμόζει αυστηρά, συστήματα διασφάλισης Ποιότητας σε όλες τις φάσεις παραγωγής, από τις πρώτες ύλες έως και την ιχνιλασιμότητα των προϊόντων που διατίθενται στην αγορά. Η παραγωγή γίνεται κάτω από συνθήκες απόλυτης υγιεινής και ασφάλειας, ελέγχεται καθημερινά με αυστηρότητα ενώ καταγράφονται αναλυτικά όλες οι φάσεις παραγωγής. Το άρτια οργανωμένο χημικό εργαστήριο της εταιρείας εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα και ο έλεγχος κάθε φιάλης που διατίθεται στην αγορά, εξασφαλίζουν την απόλυτη ασφάλεια των προϊόντων .

ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΟ 7

μαλακό, γλυκόπιοτο ούζο με απαλό άρωμα.<br/>Ο “κλασσικός” εκπρόσωπός μας.<br/>Κάθε του γουλιά, ένα μαγικό ταξίδι στα μονοπάτια της γεύσης.μαλακό, γλυκόπιοτο ούζο με απαλό άρωμα.
Ο “κλασσικός” εκπρόσωπός μας.
Κάθε του γουλιά, ένα μαγικό ταξίδι στα μονοπάτια της γεύσης.










Ούζο "Ευ ζην"

Ο τύπος του Ούζου που κατακτά τις αισθήσεις

Ο τύπος του Ούζου που κατακτά τις αισθήσεις





ΤΟ ΓΝΗΣΙΟΝ ΘΡΑΚΙΚΟΝ

καρπός έρωτα ήλιου και γης, έντονη αίσθηση πληρότητας και διακριτικής λεπτότητας

καρπός έρωτα ήλιου και γης, έντονη αίσθηση πληρότητας και διακριτικής λεπτότητας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Κομοτηνή, 69100
  • +30 25310.98253
  • +30 25310.98303                 http://greek-ouzo.com/el

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου