ΣΕΛΙΔΕΣ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ...ΚΤΗΜΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Στο σημείο που η απλότητα συναντά τη γενναιόδωρη προσφορά της φύσης βρίσκεται το εύφορο Κτήμα Διαμάντη.Click to enlarge image 01.jpgClick to enlarge image 01.jpg
Ο χρόνος σταματάει στη Γη της Επαγγελίας, στον τόπο μας στη Νάουσα που
βρίσκεται στις καταπράσινες πλαγιές του Βερμίου όπου ρέουν γάργαρα νερά. Εδώ βρίσκονται τα περιβόλια μας απ' όπου συλλέγουμε τα
εκλεκτά φρούτα και λαχανικά μας.Click to enlarge image 02.jpg
Στον τόπο αυτό καλλιεργούμε και παράγουμε τα ζουμερά μήλα, τα ευωδιαστά ροδάκινα, τα τραγανά κεράσια, τα εκλεκτά σταφύλια και όλα τ' άλλα φρούτα που απλόχερα μας πρόσφερε ο πάνσοφος δημιουργός μας.
Όλα τα μυστικά μας κρυμμένα σ' ένα βαζάκι για τη δική μας απόλαυση και υγεία. Έτσι λοιπόν με τα προϊόντα που καλλιεργούμε και παράγουμε με ιδιαίτερη φροντίδα στο Κτήμα Διαμάντη χωρίς φυτοφάρμακα και λιπάσματα, παρασκευάζουμε εκλεκτά προϊόντα για σας.
Επί χρόνια το Κτήμα Διαμάντη σας εγγυάται την αγνότητα και αυθεντικότητα των προϊόντων του και τη διατήρησή τους χωρίς συντηρητικά. Πιστοί στις αυθεντικές συνταγές μας και με τα πιο φρέσκα φρούτα και λαχανικά, σας προσκαλούμε να επιλέξετε και να δοκιμάσετε ένα από τα εγγυημένα προϊόντα μας για την δική σας απόλαυση. 


















Ζαφειράκη 54, Νάουσα
Τηλ: 23320 21629, 23320 26464
Κιν: 6979 259214

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου