ΣΕΛΙΔΕΣ

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΚΡΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ...ΦΑΡΜΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ

about

Τα συμπόσια και οι συγκεντρώσεις της οικογένειας, των φίλων και γνωστών γύρω από ένα τραπέζι, ήταν μέρος από τα παλιά χρόνια και μέχρι σήμερα της παράδοσης των Κρητών και σήμα κατατεθέν της ελληνικής φιλοξενίας. Σε αυτά τα τραπέζια που μοιραζόταν η αγάπη στους συνδαιτυμόνες, το βασικό συστατικό της μαγικής ατμόσφαιρας ήταν η προσφορά τοπικών μεζέδων που συνόδευαν το κρασί και τη ρακί και που ήταν η
αφορμή για να φτιάξει η διάθεση, να ενωθεί η παρέα και να αρχίσουν η λύρα και το λαούτο, να παίζουν για να διώξουν μακριά τους τις καθημερινές έγνοιες….
Αυτή η αυθεντικότητα του νησιού, μας εμπνέει στο να δημιουργούμε προϊόντα που θα μοιραστούν σε ένα τραπέζι, θα κάνουν καλή παρέα, θα ενισχύσουν τις σχέσεις και την συντροφικότητα των ανθρώπων σε κάθε κομμάτι της ελληνικής γης… γιατί έτσι είμαστε οι Έλληνες!
Με σεβασμό στον εαυτό μας, στον καταναλωτή, στην κοινωνία, στην παράδοση και στις αξίες του τόπου μας, παράγουμε προϊόντα αγνά, ποιοτικά και γευστικά όπως τα τρώνε οι Κρητικοί εδώ και χρόνια, συνδυάζοντας την φαντασία με τις καλύτερες πρώτες ύλες από ιδιόκτητη Φάρμα.

Καπνιστά παραδοσιακά

Η Φάρμα Αντωνάκη με περισσότερα από 35 χρόνια στον κλάδο τεμαχισμού, τυποποίησης και εμπορίας κρεάτων, με όραμα να προσφέρει στον καταναλωτή προϊόντα από αγνό κρέας, δημιούργησε μια σειρά καπνιστών προϊόντων που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την ιδιαίτερη γεύση τους. Η πολυετής εμπειρία μας στο κρέας και η αγάπη για την αναζήτηση νέων γεύσεων μέσα από τον δρόμο της ποιότητας και της υγιεινής μεσογειακής διατροφής, είναι το υπόβαθρο της παραγωγής των προϊόντων που απευθύνονται στην ελληνική οικογένεια. Τα βασικά συστατικά επιτυχίας των καπνιστών παραδοσιακών προϊόντων είναι το καθαρό κρέας, τα βότανα και τα αρωματικά φυτά από τα βουνά του νησιού μας και το κρητικό ελαιόλαδο, βραβευμένο σε όλο τον κόσμο. Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύουν το καθημερινό τραπέζι, επιλέγονται ως ένας λαχταριστός μεζές στο κρασί και είναι έτοιμα μόλις σε 10 λεπτά.

Καπνιστό Απάκι Κρήτης Παραδοσιακό

Τρυφερό άπαχο κρέας, μαριναρισμένο φυσικά σε ξύδι και καπνισμένο με αρωματικά φυτά.


Καπνιστό Λουκάνικο Χωριάτικο με Φέτα

Εξαιρετικό χοιρινό κρέας με μπαχαρικά, βότανα και τυρί-φέτα, καπνισμένο με αρωματικά φυτά.

Καπνιστό Λουκάνικο Καλογερικό

Τρυφερά κομμάτια από μοσχαρίσιο, πρόβειο και χοιρινό κρέας με μαντζουράνα και άλλα αρωματικά φυτά, σύμφωνα με μοναστηριακή συνταγή.

Καπνιστό Λουκάνικο με Κατσικίσιο Τυρί

Εκλεκτό χοιρινό κρέας με μπαχαρικά, βότανα και κατσικίσιο τυρί της Κρητικής γης, καπνισμένο με αρωματικά φυτά.


Αλλαντικά










Τυρί






Κρεατοσκευάσματα





  • Γέφυρα Ζουρίδας, Ατσιπόπουλο Ρέθυμνο, 74100
  •  28310 57617
  •  28310 57616 (φαξ)
  •  info@farma-antonaki.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου