ΣΕΛΙΔΕΣ

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Διαμερίσματα “Σκαφιδάκια”, στον Άγιο Νικόλαο Μεσσηνίας

Το όνομά μας.....
Και ο Θεός έπλασε τη γη!
 Τη δεύτερη ημέρα χώρισε τη στεριά από τη θάλασσα. Αυτή τη μέρα πολλοί λένε, χαριτολογώντας, πως όλες τις πέτρες τις έριξε στην περιοχή της Μάνης. Χαρακτηριστικό, λοιπόν, της περιοχής οι μαρμαρόπετρες και οι πορόπετρες. Οι κάτοικοι, όμως, δεν τις άφησαν ανεκμετάλλευτες. Προσπαθούσαν να τις 
χρησιμοποιούν ακόμα και στην καθημερινή τους ζωή. Έπαιρναν πέτρες διαφόρων μεγεθών και τις πελέκαγαν (σμίλευαν) δίνοντάς τους το σχήμα της γούρνας (κάτι σα λεκάνη). Αυτά είναι τα ΣΚΑΦΙΔΙΑ, που τα χρησιμοποιούσαν να ταΐζουν τα
ζώα τους ή για να πλένουν. Η μεγάλη μας συλλογή από παλιά σκαφίδια προσδίδει και το όνομά μας. Βέβαια εμείς δεν τα χρησιμοποιούμε για να πλένουμε!!!Και τα δυο μας παραδοσιακά συγκροτήματα έχουν φτιαχτεί με πολύ μεράκι και αγάπη σε ένα προσεγμένο και φιλόξενο περιβάλλον. Όλα μας τα διαμερίσματα και στούντιο είναι επιπλωμένα και εξοπλισμένα για να σας προσφέρουν τις καλύτερες διακοπές.
Η πολυετής πείρα μας και οι ικανοποιημένοι πελάτες μας, σας προκαλούν να μας επισκεφθείτε...


Λίγα μόλις μέτρα από το κέντρο του χωριού μέσα στο πράσινο βρίσκονται τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματαΣΚΑΦΙΔΑΚΙΑ. Είναι ένα πέτρινο κτήριο δυο ορόφων που αποτελείται από πέντε διαμερίσματα και δυο στούντιο.
Τα Σκαφιδάκια
Στον 1ο όροφο, βρίσκονται διαμερίσματα 35-37 τ.μ. Φιλοξενούν από 2 έως 4 άτομα. Το καθένα αποτελείται από ανεξάρτητη κρεβατοκάμαρα, μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθιστικό, με: τηλέφωνο, τηλεόραση, κλιματισμό, αυτόνομη θέρμανση και ατομική βεράντα.


Με το πέρασμα του χρόνου και τις απαιτήσεις των καιρών δημιουργήσαμε τα ΒΙΛΛΑ ΣΚΑΦΙΔΑΚΙΑ, που βρίσκονται στην άκρη του χωριού και κοντά στην παραλία Πανταζί.
Δύο μεμονωμένα μανιάτικα σπίτια το καθένα από τα οποία αποτελείται από ένα διαμέρισμα στο ισόγειο και ένα στούντιο στον πρώτο όροφο. Προσφέρεται για αυτούς επιθυμούν να περάσουν ήρεμες και ευχάριστες διακοπές. Για 2, 4, 6 ή και περισσότερους μήνες.
Διαμέρισμα: 60 τ.μ., με ανεξάρτητη κρεβατοκάμαρα, μπάνιο (με μπανιέρα) και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθιστικό, με: τηλεόραση, air condition. Για 2-4 άτομα.



Villa Skafidakia
Στούντιο: 30 τ.μ. με διπλό κρεβάτι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο (με μπανιέρα), τηλεόραση, air condition, βεράντα πολύ μεγάλη με θέα προς τη θάλασσα και τη γύρω περιοχή. Ιδανικό για ζευγάρια.



Χρήστος + Γιώτα Κολοβέα
Άγιος Νικόλαος
Τ.Κ. 24024
Καλαμάτα

Μεσσηνία
Ελλάδα
Τηλ.: 2721 077698 & 2721 077550
Fax: 2721 077947


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου