ΣΕΛΙΔΕΣ

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΟΜΠΕΣ ΘΕΡΜΑΣΤΕΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΕΣ ΟΙΚΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΒΥΚ

ΕΒΥΚΗ εταιρεία ΕΒΥΚ αποτελεί μια ευέλικτη και δυναμική εταιρία κατασκευής και εμπορίας θερμαστρών πετρελαίου και ξύλου με πολυετή πείρα και τριβή με το αντικείμενο. Το προσωπικό της εταιρίας απαρτίζεται από πλήρως ενημερωμένους τεχνικούς και συνεργάτες, με ιδιαίτερες γνώσεις, προσφέροντας στους πελάτες της ένα σύνολο προϊόντων που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα απαιτήσεων.
Οι δραστηριότητες της εταιρίας περιλαμβάνουν την επισμάλτωση διαφόρων προϊόντων, την κατασκευή θερμαστρών πετρελαίου και ξύλου και την διάθεση οικιακών συσκευών κυρίως απορροφητήρων.
Η εξειδικευμένη τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει, σε συνδυασμό με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της και την
υψηλή ποιότητα των παρεχομένων προϊόντων και υπηρεσιών έχει καταχωρηθεί στην συνείδηση των πελατών της.
Ο συνεχής εκσυγχρονισμός του τεχνολογικού εξοπλισμού και η διαρκής μελέτη των τάσεων της αγοράς συντελούν ώστε η ΕΒΥΚ να πρωτοπορεί σταθερά με προϊόντα νέας τεχνολογίας.
Η εταιρεία ΕΒΥΚ ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1931 από τον Γεώργιο Πευτιτσέλη, έχοντας ως αντικείμενο παραγωγής διάφορα είδη λευκοσιδηρουργίας και κυρίως θερμάστρες και "μασίνες" ξύλου.
Όταν στη δεκαετία του 1950 άρχισε να χρησιμοποιείται για τις ανάγκες θέρμανσης το πετρέλαιο (λόγω και της καταστροφής μεγάλου μέρους του ελληνικού δασικού πλούτου κατά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο) η ΕΒΥΚ προσανατολίσθηκε στην παραγωγή θερμαστρών πετρελαίου, εξυπηρετώντας από τότε το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής αγοράς, με συσκευές θέρμανσης ακαθάρτου πετρελαίου, που ξεχωρίζουν για την άριστη κατασκευή και την τέλεια καύση.
Η πρόοδος της εταιρείας υπήρξε ραγδαία και οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις ήταν αδύνατο να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες ανάγκες παραγωγής.
Το γεγονός αυτό επέβαλε την μεταφορά των εγκαταστάσεων και το 1965, ανεγέρθηκε το πρώτο εργοστάσιο στην περιοχή του Κορδελιού Θεσσαλονίκης.
Η ΕΒΥΚ έχει συσταθεί Ανώνυμος Εταιρεία από το 1971.
Η περαιτέρω αύξηση του κύκλου εργασιών της οδήγησε στην νέα μετεγκατάστασή της στην Βιομηχανική περιοχή της Αγχιάλου Θεσσαλονίκης όπου από το 1973, βρίσκεται μέχρι και σήμερα. Παράλληλα η ΕΒΥΚ, επεξέτεινε τις δραστηριότητές της στον τομέα των επισμαλτώσεων.
Η ανωτερότητα της ΕΒΥΚ της επέτρεψε, παράλληλα με τα δικά της προϊόντα, να επισμαλτώνει επίσης και προϊόντα των μεγαλυτέρων Ελληνικών Εταιρειών που ασχολούνται με την κατασκευή συσκευών ή αντικειμένων που χρειάζονται επισμάλτωση.
Από το 2006 και έχοντας σαν βάση την μακροχρόνια εμπειρία της και το αξιόπιστο όνομα που έχει στην αγορά, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στον κλάδο εμπορίας λευκών οικιακών συσκευών και συγκεκριμένα απορροφητήρων. Άρχισε συνεργασία με επώνυμες εταιρείες του εξωτερικού και με παράδοση στον χώρο των οικιακών συσκευών. Η νέα δραστηριότητα της ΕΒΥΚ ακολουθεί πιστά την παράδοση στην ποιότητα, που πάντα προσφέρει με τα προϊόντα της.


















































































ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΥΤΙΤΣΕΛΗΣ Α.Ε. - EBYK
ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΕΠΙΣΜΑΛΤΩΣΗ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ
Εργοστάσιο
Αγχίαλος, Θεσσαλονίκη
Τ.Κ. 57011
τηλ 2310 722.312, 2310 722.606
fax 2310 722.371
Ταχυδρομική Δ/νση
Τ.Θ. 1441 - Τ.Κ. 57008 - Ιωνία

1 σχόλιο: