ΣΕΛΙΔΕΣ

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΣΠΡΙΑ.....ΠΑΡΣΟΣ

PictureΒάση της φιλοσοφίας μας είναι η παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας για το σύνολο των πελατών μας.Αυτό το επιτυγχάνουμε μέσω της διαρκούς παρακολούθησης των αναγκών του εκάστοτε πελάτη.
Με γνώμονα την οργάνωση, τη συνέπεια και την

εργατικότητα από τα μέλη της, προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες που την εμπιστεύονται.
Το πελατολόγιό μας αποτελείται από Super Markets, Mini Markets, Περίπτερα, Ζαχαροπλαστεία, Καφέ, Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις, καθώς και επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης (Catering), οι οποίες εξυπηρετούνται από το ομαδικό και οργανωτικό πνεύμα που διακρίνει την εταιρεία μας.
Βάση της φιλοσοφίας μας είναι η παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας για το σύνολο των πελατών μας.Αυτό το επιτυγχάνουμε μέσω της διαρκούς παρακολούθησης των αναγκών του εκάστοτε πελάτη.

Με γνώμονα την οργάνωση, τη συνέπεια και την εργατικότητα από τα μέλη της, προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες που την εμπιστεύονται.
Το πελατολόγιό μας αποτελείται από Super Markets, Mini Markets, Περίπτερα, Ζαχαροπλαστεία, Καφέ, Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις, καθώς και επιχειρήσεις Μαζικής Εστίασης (Catering), οι οποίες εξυπηρετούνται από το ομαδικό και οργανωτικό πνεύμα που διακρίνει την εταιρεία μας.Εμπόριο τροφίμων.
Συσκευασία ρυζιών, οσπρίων, ζάχαρης άχνης, νισεστέ.
Συνεργασία με εταιρίες VIVARTIA, ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗ κ.α.
ΠΑΡΣΟΣ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Υπεύθυνος: Παρσόπουλος Γεώργιος

Βατερό   http://www.parsos.gr/
Τ.Κ. 50100 Κοζάνη
Τηλέφωνο: 24610 34401
Fax: 24610 34461
e-mail: parsos@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου