ΣΕΛΙΔΕΣ

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ

Ξυλόφουρνος Μαλαδάκης Χανιά

Κρητικά παραδοσιακά παξιμάδια

Βουτήματα αμύγδαλουΚρητικός Παραδοσιακός ξυλόφουρνος Αγίου Νεκταρίου Χανιά Κρήτη
Φούρναρης: Μαλαδάκης Στέφανος

Ο Κρητικός παραδοσιακός φούρνος Αγίου Νεκταρίου στα Χανιά όπου παρασκευάζουμε τα προϊόντα μας παραμένει στην ίδια θέση πάνω από 55 έτη. Η Κρητική παράδοση ήταν και θα είναι πάντα η κύρια έμπνευση γι’αυτό που κάνουμε.
Καθημερινά θα βρείτε στον Κρητικό Φούρνο μας, και στο Πρατήριο μας Κρητικά παραδοσιακά
παξιμάδια, γεύσεις της Κρητικής Παράδοσης παρασκευασμένα με μεράκι και τα αγνότερα υλικά, τηρώντας πιστά την Κρητική μας παράδοση!
Αγαπάμε το Φούρνο και τους Πελάτες μας και το αποδεικνύουμε καθημερινά όλα αυτά τα χρόνια. Λειτουργούμε με αξιοπρέπεια, σεβασμό και ζήλο για την δουλειά μας.
Ο φούρναρης Νταουντάκης Νικόλαος μετέφερε τις γνώσεις του στον παραγιό του Μαλαδάκη Στέφανο ο οποίος ακολουθώντας την παράδοση συνεχίζει στον ίδιο ξυλόφουρνο χρησιμοποιώντας αγνά υλικά και γνήσιο προζύμι όπως και τότε. Δημιουργούμε Κρητικά παραδοσιακά παξιμάδια, ψωμί, Κρητικό παξιμαδάκι γάμου, και άλλα αρτοσκευάσματα δίχως να μας ενδιαφέρει η ποσότητα, αλλά η ποιότητα των παραγομένων ειδών.
Στον Ξυλόφουρνο μας τηρούμε όλους τους αρχέγονους τρόπους παραγωγής ως προς τη γεύση και την ποιότητα, και αντιστεκόμαστε στην βιομηχανοποίηση, τιμώντας τους ανθρώπους που μας δίδαξαν την τέχνη του Κρητικού Παραδοσιακού φούρνου, την φιλοσοφία, την κουλτούρα, και την Ιστορία του.
Η άριστη υγεία και μακροζωία των Κρητικών αποδίδεται κυρίως στην Κρητική παραδοσιακή διατροφή, και ειδικά εκείνη που προέρχεται από δημητριακά και κυρίως το ψωμί και τα Κρητικά παραδοσιακά παξιμάδια.

Δημιουργούμε Κρητικά παραδοσιακά παξιμάδια, Ψωμί, Κριτσίνια και Κουλουράκια, χωρίς βελτιωτικά, συντηρητικά και χρωστικές ουσίες. Στον ξυλόφουρνο Μαλαδάκης χρησιμοποιούμε αποκλειστικά αγνά προϊόντα!!

Όλα αυτά τα χρόνια που υπάρχει ο φούρνος μας, έχουμε καταφέρει να ξεχωρίσουμε για ένα και μόνο λόγο, για την μοναδική ποιότητα των Κρητικών παραδοσιακών προϊόντων που προσφέρουμε στους πελάτες μας.



Κρητικό Κριθαρένιο παξιμάδι

Αλεύρι κριθαρένιο, Σιτάρι λευκό, προζύμι, αλάτι, 1 κιλό



Κριθαροκουλούρο μεγάλο

Αλεύρι κριθαρένιο, αλεύρι λευκό, προζύμι, αλάτι.



Κριθαροκούλουρο μικρό

Αλεύρι κριθαρένιο, αλεύρι λευκό, προζύμι, αλάτι



Κριθαροκουλούρα μεγάλη

Αλεύρι κριθαρένιο, αλεύρι λευκό, προζύμι, αλάτι



Βουτήματα κακάου

Αλεύρι, βούτυρο, ζάχαρη, κακάο, βανίλια, αμμωνία, 450γρ.



Βουτήματα αμύγδαλου-σταφίδας

Αλεύρι, αμύγδαλο, ζάχαρη, αυγά, σταφίδα, μπέικιν πάουντερ, 450γρ.

ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟΣ - ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ

Περιβολίων 161, Άγιος Νεκτάριος Χανιά
email: info@xilofournosmaladakis.gr
τηλ: 28210 95943
φαξ: 28210 70343
τμήμα πωλήσεων: 6946966241

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου