ΣΕΛΙΔΕΣ

Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ ΚΟΜΠΟΣΤΕΣ.

Λίγα Λόγια

0201
Από το 1926, 90 χρόνια παράδοση
Mια κουταλιά γλυκό της εποχής και ένα δροσερό ποτήρι νερό, μια ελληνική παραδοσιακή συνήθεια, μοναδική σε όλο τον κόσμο. Mια μοναδική επιχείρηση παραδοσιακών γλυκών που τόσα χρόνια δημιουργεί με την ίδια παλιά αυθεντική συνταγή, που οι ρίζες της χάνονται μέσα στο χρόνο.
H επιχείρηση ιδρύθηκε το 1926 από τον
άριστο τεχνίτη Λάζαρο Παπαγεωργίου. Tο 1937 βρίσκει την εταιρεία λόγω της υψηλής ζήτησης των προϊόντων της, με δύο καταστήματα, ένα στη Mοναστηρίου 30 και ένα στην Aγ.Mηνά που λειτουργεί μέχρι και σήμερα.
Tο 1967 η δεύτερη γενιά, τα παιδιά του Λάζαρου Παπαγεωργίου, δημιουργούν τις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής, σε χώρο 11 στρεμμάτων στο Kαλοχώρι Θεσσαλονίκης, κυριολεκτικά "πνιγμένες" στο πράσινο.
H προσωπική επίβλεψη, η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής, η επιλογή αρίστων φρούτων της ελληνικής γης και η εμμονή στην παλιά συνταγή, φέρνουν τα προϊόντα της εταιρείας σε πρώτη ζήτηση στη B. Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Σήμερα στην εταιρεία βρίσκεται η τρίτη γενιά που με εξειδικευμένες πλέον γνώσεις, εγκαθιστώντας ένα σύγχρονο σύστημα διασφάλισης της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων ISO 22000 και στοχεύοντας πλέον και στις εξαγωγές, συνταιριάζουν το σήμερα με το χθες παραμένοντας σταθεροί και συνεπείς στην παράδοση της εταιρείας και στο όραμα του ιδρυτή της.

H γκάμα των Παραδοσιακών Γλυκών Παπαγεωργίου περιλαμβάνει: 10 γεύσεις Μαρμελάδων, 17 ποικιλίες Γλυκών Κουταλιού, Λουκούμια σε διάφορες γεύσεις με αμύγδαλο ή χωρίς, Βανίλιες και Βυσσινάδα. Θα βρείτε όλη μας την ποικιλία, που πιστεύουμε θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό, στο κατάστημα της εταιρείας μας, άρρηκτα συνδεδεμένο με το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην Aγ.Mηνά 11, σε διάφορες συσκευασίες, ή χύμα από τις παραδοσιακές μας κατσαρόλες! Επίσης θα βρείτε μια επιλογή από τα είδη μας, σε πολλά επιλεγμένα καταστήματα ζαχαρωδών και ξηρών καρπών, παντοπωλείων κ.α., καθώς και στις αλυσίδες supermarket.
Για να γνωρίσουμε και να θυμηθούμε από κοντά τον παραδοσιακό ελληνικό τρόπο για το "καλώς όρισες"
Γλυκά Κουταλιού

Γλυκά Κουταλιού
Αγαπημένα σε όλους γλυκά, αγνά και υγιεινά, άρρηκτα συνδεδεμένα με την Ελληνική παράδοση, κατάλληλα για ένα σύγχρονο διαιτολόγιομε πλούσια γεύση και λίγες θερμίδες. Παρασκευασμένα με απόλυτο σεβασμό στην παραδοσιακή μας ποιότητα, διατηρούν την γεύση και τα αρώματα των φρούτων ζωντανή για μεγάλο χρονικό διάστημα  μέσα στο ντουλάπι μας. Τα απολαμβάνουμε μόνα τους, με τον καφέ ή το πρωινό μας, τα συνδυάζουμε με γιαούρτι ή παγωτό, τα χρησιμοποιούμε για την παρασκευή ποικίλων γλυκισμάτων. Δοκιμάστε τα.

ΛΑΖ.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΑ
Ολύμπου & Σταδίου
57009 Καλοχώρι Θεσσαλονίκης
Tηλ: +30 2310 754030 (τηλ.κέντρο)
Fax: +30 2310 754031
E-mail: info@papageorgiou.com.gr 
Skype: papageorgioul
Υποκατάστημα - Πρατήριο Λιανικής:
Αγ.Μηνά 11 (κέντρο)
546 24 Θεσσαλονίκη
Τηλ. +30 2310 278562