ΣΕΛΙΔΕΣ

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ ...ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ


Βιολογικό μέλι Ανθέων & ΔάσουςΒιολογικό μέλι δάσους & θυμάριΗ παράδοση της οικογένειας Α. Α. Δημακόπουλου στο χώρο της μελισσοκομίας ξεκινά περί το 1957, στη Στεμνίτσα Αρκαδίας. Τόπος καταγωγής της οικογένειας και απαρχή της μελισσοκομικής δραστηριότητας, στα πλούσια βοσκοτόπια μελισσών που διαθέτει, αρχικά από περιέργεια για τη θαυμαστή τους κοινωνία και ύστερα επαγγελματικά. Αυτή η φροντίδα και η αφοσίωση πέρασε από τον πατέρα στους γιούς σε μικρή ηλικία και έτσι το βίωμα έγινε αγάπη και μεράκι που εξελίσσεται σε σκληρή αλλά και ποιοτική εργασία. Σήμερα οι
 μελλισουργοί της οικογένειας, με φυσικές-βιολογικές μεθόδους, παράγουν το μέλι, τη γύρη, το βασιλικό πολτό, την πρόπολη, το κερί και όλα τα φυσικά και αναγκαία προϊόντα των μελισσών προς τον άνθρωπο. Η μεταφορά των μελισσών σε διάφορες περιοχές ανά την Ελλάδα, επιτρέπει τη συλλογή του μελιού από διαφορετικά μελιτώματα και άνθη δημιουργώντας αυθεντικές γεύσεις αλλά και ένα φυσικό φαρμακείο που προστατεύει τον ανθρώπινο οργανισμό. Τα προϊόντα της μέλισσας προάγουν την υγεία και την ομορφιά καθώς οι θεραπευτικές τους ιδιότητες είναι εξαιρετικά σημαντικές και συντελούν στη μακροζωία.

Σήμερα, το ελληνικό μέλι βρίσκεται στην πρώτη θέση, ως το καλύτερο ποιοτικά σε ολόκληρο τον κόσμο· και αυτό λόγω της πλούσιας ελληνικής μελισσοκομικής χλωρίδας, που επιτρέπει στις μέλισσες να δημιουργούν ποικιλίες μελιού πλούσιες σε συστατικά.Το όραμα μας για μια αγνή-βιολογική μελισσοκομία ξεκινά από το όνομα μας και την αγάπη μας για τις μέλισσες.Αξιον Εστί, είναι η φράση που θα μπορούσε να αποδοθεί καλύτερα η φιλοσοφία μας και τα πιστεύω μας για το πιο έξυπνο και ευεργετικό έντομο του πλανήτη, τη μέλισσα.Η μέλισσα μας χαρίζει απλόχερα όλα της τα προϊόντα , μέλι , γύρη, βασιλικό πολτό, πρόπολη, κερί που είναι ευεργετικά για την καλή μας υγεία αλλά και τη ζωηφόρο δύναμη της επικονίασης.Επομένως, οι μέλισσες προσφέρουν στον άνθρωπο μόνο καλά και τον αγαπούν ανιδιοτελώς.Στόχος μας είναι τα προϊόντα των μελισσών μας, να φθάσουν στα χέρια σας ακατέργαστα κατευθείαν από την κυψέλη, παρμένα με σεβασμό από το σπίτι της μέλισσας, με σεβασμό στη φύση και τον καταναλωτή, με την ελπίδα να χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης, ποιοτικής συμβίωσης και ευθύνης για την υγεία μας και το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζούμε.Ελπίζουμε στη συνειδητή επιλογή σας για τα μελισσοκομικά προϊόντα «Άξιον Εστί» με κύριο γνώμονα την άριστη ποιότητα, που οι μελισσουργοί της οικογένειας προσέχουν και διατηρούν εδώ και πολλά χρόνια, με εξειδίκευση και συνεχή εξέλιξη στο χώρο της μελισσοκομίας.

Με εκτίμηση

Αντώνιος Δημακόπουλος
Δημακόπουλος Μελισσοκομική Οικογένεια    http://axion-esti.gr/
Άργος 212 00
Tηλ.: 27510 66398
Fax: 27510 66398
info@axion-esti.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου