ΣΕΛΙΔΕΣ

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ NATURA DANZA

Naturadanza.grΤα προϊόντα NATURA DANZA είναι αγνά, χωρίς χημικά ή συντηρητικά, σέβονται τη φύση και φυσικά το δέρμα σας. Όλα μας τα καλλυντικά περιέχουν υλικά που η ίδια η φύση μάς προσφέρει απλόχερα, χωρίς χημικές ουσίες, αλλά με συνταγές βασισμένες στην παράδοση της εταιρίας μας, η οποία χαρακτηρίζεται από γνώση και μεράκι για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Το δέρμα μας
αξίζει και χρειάζεται καθημερινή περιποίηση και φροντίδα, με τα καλύτερα δυνατά προϊόντα. Η NATURA DANZA το γνωρίζει αυτό και σας προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα, ιδέες των οποίων πηγάζουν από την επιθυμία μας για έναν πιο υγιεινό και πιο συμβατό με τη φύση τρόπο ζωής.
NATURA DANZA σημαίνει χορός της φύσης. 
Αφήστε λοιπόν τη φύση να χορέψει στο σώμα σας!

Scrub σώματος με ΣΠΟΡΟΥΣ ΕΛΙΑΣ & ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ  200mlΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ.                   ..Απομακρύνει από την επιφάνεια της επιδερμίδας τα συσσωρευμένα νεκρά κύτταρα, βοηθώντας τη διαδικασία ανάπλασης και ανανέωσής της αφήνοντάς την απαλή, λαμπερή και με πιο νεανική όψη. Τονώνει τη μικροκυκλοφορία βοηθώντας και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και ενισχύει τις συνθήκες για την αύξηση παραγωγής κολλαγόνου. Βοηθά στη σμίκρυνση των πόρων και την εξάλειψη των δυσχρωμιών καθώς και στην καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων περιποίησης που εφαρμόζουμε στο σώμα. Το αιθέριο έλαιο πορτοκάλι τονώνει τον κουρασμένο οργανισμό και απομακρύνει την περιττή ένταση.
Εφαρμογή:
1. Κάνουμε μπάνιο χρησιμοποιώντας ένα ήπιο σαπούνι ή αφρόλουτρο.
2. Απλώνουμε με ένα σφουγγάρι λούφα, κατά προτίμηση, με κυκλικές κινήσεις το scrub κάνοντας μασάζ μέχρι να απορροφηθεί το λάδι.
3. Ξεπλένουμε με άφθονο νερό.
4. Απλώνουμε λάδι σώματος για εξαιρετική ενυδάτωση, body cream για πολύ αφυδατωμένες και ξηρές επιδερμίδες, body lotion για ελαφριά ενυδάτωση

Συστατικά
Aqua (Water), Stearic Acid, Glycerin, Isopropyl Myristate, Olea Europea (Olive) Seed Powder, Cetearyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Butyrospermum Park II (Shea Butter), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Sodium HydroxideΗ πανθενόλη είναι ένα φυσικό υγραντικό συστατικό το οποίο εξασφαλίζει πλούσια και άμεση ενυδάτωση. Χάρη στην πλούσια ενυδατική της δράση και τη μεγάλη διεισδυτικότητά της η πανθενόλη επιτυγχάνει και καταπραϋνει άμεσα μικροερεθισμούς της επιδερμίδας.
Αφρόλουτρο με ΠΑΝΘΕΝΟΛΗ 200ml Διατίθεται σε άρωμα φραγκοστάφυλο, καρπούζι, τσιχλόφουσκα και φρούτα του πάθους.


Η πανθενόλη είναι ένα φυσικό υγραντικό συστατικό το οποίο εξασφαλίζει πλούσια και άμεση ενυδάτωση. Χάρη στην πλούσια ενυδατική της δράση και τη μεγάλη διεισδυτικότητά της η πανθενόλη επιτυγχάνει και καταπραϋνει άμεσα μικροερεθισμούς της επιδερμίδας.
Διατίθεται σε άρωμα φραγκοστάφυλο, καρπούζι, τσιχλόφουσκα και φρούτα του πάθους.

Συστατικά
Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Coco Glucoside, Sodium Cocoyl Isethionate, Disodium Cocoamphodiacetate, Polyquarthenium 7, Parfum, Peg-120 Methyl Glucose Dioleate, Panthenol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol.  

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  https://www.naturadanza.gr

Διεύθυνση: ΑΘΗΝΑ
M: +30 6906217028 
E-mail: info@naturadanza.gr
Τηλέφωνο: +30 2112166264 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου