ΣΕΛΙΔΕΣ

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

http://agroticacenter.gr/

Αγοράστε αγροτικά προϊόντα χωρίς μεσάζοντεςΕίμαστε το πρώτο κέντρο έκθεσης και διάθεσης εξαιρετικών αγροτικών προϊόντων ΕΛΛΗΝΩΝ παραγωγών
 Προϊόντα απευθείας  από  τους παραγωγούςΗ Agrotica Center Hellas είναι το πρώτο κέντρο έκθεσης και διάθεσης αγροτικών προϊόντων, Ελλήνων παραγωγών το οποίο λειτουργεί ΧΩΡΙΣ
ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣTο πανελλαδικό κίνηµα «πατάτας» που ξέσπασε πριν 3-4 χρόνια, κάτω από το βάρος της οικονοµικής κρίσης και της εκµετάλλευσης, βρήκε τότε µεγάλη απήχηση και έδωσε το έναυσµα να δηµιουργηθεί στο Περιστέρι το πρώτο κέντρο έκθεσης και διάθεσης προϊόντων Ελλήνων παραγωγών το «AGROTICA CENTER HELLAS».Ήταν η ώρα να σταµατήσει η εκµετάλλευση των κατοίκων του Λεκανοπεδίου από τους µεσάζοντες που λυµαίνονται τον ανήµπορο να αντιδράσει καταναλωτή.
Στην πόλη µας δηµιουργήθηκε η πρώτη στεγασµένη λαϊκή αγορά όπου παραγωγοί απ’ όλη την Ελλάδα, διαθέτουν απευθείας και χωρίς µεσάζοντες τα προϊόντα τους σε απίστευτα χαµηλές τιµές και µόνιµα.
Όχι για µια φορά ή για µια σεζόν, αλλά για κάθε εβδοµάδα, κάθε μέρα. Όλο το χρόνο, οι καταναλωτές µπορούν να ψωνίζουν µε την άνεσή τους.
Το Κέντρο Έκθεσης και ∆ιάθεσης «AGROTICA CENTER HELLAS» στο Περιστερί, δεν είναι απλώς µια πρωτότυπη επιχείρηση, αλλά έχει αναπτύξει και σηµαντικές κοινωνικές δράσεις, εκτός από τη δυνατότητα που δίνει στον καταναλωτή να αγοράζει προϊόντα χωρίς µεσάζοντες, στο τέλος της κάθε µέρας τα αγροτικά προϊόντα που δεν πουλήθηκαν διανέµονται δωρεάν σε Κοινωνικά Παντοπωλεία της περιοχής και όχι μόνο.

ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΟ ΡΑΦΙ
H προσπάθεια δεν αφορά µόνο την πατάτα, τα φρούτα και λαχανικά, αλλά και όσπρια, ρύζια, αλεύρι, µέλι, κρασί, λάδι, γαλακτοκομικά και οτιδήποτε άλλο παράγει η Ελληνική γη καθώς και τυποποιηµένα προϊόντα, πάντα κατευθείαν από τον Έλληνα παραγωγό.
Φυσικά η πρώτη επιλογή είναι τα προϊόντα εποχής γιατί ο στόχος είναι ένας. Αποκλειστικά φρέσκα και µόνο Ελληνικά προϊόντα κατευθείαν από τον παραγωγό. Αυτό σηµαίνει από το χωράφι στο ράφι.

ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Από Έλληνες παραγωγούς που τα διαθέτουν απευθείας σε καταπληκτικές τιµές, έχοντας καταφέρει να βγάλουν έξω τους µεσάζοντες και τους διάφορους επιτήδειους που σας εκµεταλλεύονταν τόσα χρόνια και που νοµίζουµε ότι στη σηµερινή συγκυρία είναι κάτι απαραίτητο για τη µέση Ελληνική οικογένεια.

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Το Κέντρο Έκθεσης και ∆ιάθεσης παρέχει µεγάλη ποικιλία σε τυριά κίτρινα και λευκά µε Π.Ο.Π. από τη Νάξο, την Κρήτη, τη Μυτιλήνη, τη Μακεδονία, την Ήπειρο και πολλά άλλα µέρη της Ελλάδας, προσεκτικά επιλεγµένα, που αξίζει να τα προσθέσετε στη διατροφή σας και να τα βάλετε στο τραπέζι σας. Το πιο σηµαντικό είναι ότι έχουν την τιµή που σας επιτρέπει να τα αγοράσετε. Επίσης θα βρείτε γάλα φρέσκο παραδοσιακό μικρής διάρκειας, χωρίς συντηρητικά,  από τα Καλάβρυτα και την Νάξο.
Δοκιµάστε φρέσκους και µυρωδάτους ξηρούς καρπούς στην εποχή τους και βάλτε τους στη διατροφή σας.
Γλυκά κουταλιού, παξιμάδια, γλυκίσματα, μαρμελάδες, παστέλια, σύκα, λουκούμια και κοµπόστες από µικρές βιοτεχνίες, συνεταιρισμούς και οικοτεχνίες από Σύρο, Νάξο, Κάλυμνο, Κρήτη, Ζάκυνθο, Εύβοια και άλλες περιοχές που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.
Αλεύρια αρίστης ποιότητας και πολυτελείας από Μέγαρα, Μακρακώμη και Αικατερίνη για να φτιάχνετε µόνοι σας ό,τι αρτοσκεύασµα θέλετε σε πολύ χαμηλές τιμές.
Γνήσια Ελληνικά μέλια απ’ευθείας από μελισσοκόμους της Κρήτης, Χαλκιδικής, Αγρινίου, Καλαμπάκας, Λακωνίας  με εκείνο να  ξεχωρίζει το θυμαρίσιο μέλι Καλύμνου. Την ποιότητα των οποίων θα την καταλάβετε μόλις τα δοκιμάσετε.
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ελιές από τις πιο γνωστές ελαιοπαραγωγικές περιοχές της χώρας μας. Ρωτήστε για τις τιμές μας και θα εκπλαγείτε ευχάριστα.
 Διαβάστε τι έχει γραφεί για εμάς
Κωνσταντινουπόλεως 24-26, Περιστέρι, 12133(Από γέφυρα Ροσινιόλ πρoς Μπουρνάζι)στο πρώην ALEX PAK με άνετο PARKINGΔευτέρα – Σάββατο 09.00 πμ έως 09.00 μμ &
Κυριακές από 09.00 πμ έως 15.00 μμ Τηλέφωνο: 210-5782577, fax: 210-5782505Email: info@agroticacenter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου