ΣΕΛΙΔΕΣ

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Χειροποίητο Μακεδονίας

Εμείς στο Χειροποίητο Μακεδονίας παράγουμε προιόντα ζύμης αξεπέραστης ποιότητας, με τα πιο αγνά υλικά και τιςκορυφαίες πρώτες ύλες! Αυθεντική μπουγάτσα Θεσσαλονίκης, παραδοσιακές πίτες, ζύμες κουρούτυρόπιτακουλούρισφολιάτες,κρουασάνολικής αλέσεωςμπριός κα
ι πολλές ακόμα γευστικές δημιουργίες αποκλειστικά για εσάς!
Ελληνικό Προίόν από...χέρι!Η αρχή για το ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ξεκίνησε από το παραδοσιακό εργαστήριο που δημιούργησαν οι αδελφοί Τσιούρη στην Ιωνία της Θεσσαλονίκης πρίν αρκετά χρόνια και μετά από πολυετή εμπειρία στο χώρο των τροφίμων, ώστε να έρθει η ''ζύμωση'' το Δεκέμβριο του 2001 όπου και  εταιρία επεκτείνεται με  την κατασκευή σύγχρονων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων στην Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης.
Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται από άριστης ποιότητας αγνά υλικά που επιλέγονται με ιδιαίτερη προσοχή και με όλες τις προδιαγραφές υγιεινής, όπως αυτές ορίζονται από την ευρωπαϊκή ένωση. Εμπνευσμένοι από τις πατροπαράδοτες συνταγές και χρησιμοποιώντας παραδοσιακές χειροποίητες τεχνικές, δημιουργούμε μη βιομηχανοποιημένα προϊόντα, αξεπέραστης γεύσης και κορυφαίας ποιότητας. Η μακροχρόνια εμπειρία μας, το εξειδικευμένο προσωπικό και οι άρτιες συνθήκες παραγωγής κατατάσσουν την εταιρεία μας ανάμεσα στις πιο δυναμικές εταιρίες κατεψυγμένων ζυμών της Ελλάδας.
Όλο το φάσμα της παραγωγικής διαδικασίας, από την παραλαβή των πρώτων
υλών έως την παραγωγή των τελικών προϊόντων, παρακολουθείται με συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους και έχει πιστοποιηθεί από το 2004 με το σύστημα HACCP για τη διαχείριση της ασφάλειας των τροφίμων και με ISO 9001/2000 για τη διαχείριση της ποιότητας. Στόχος μας η ποιότητα και η γεύση που διασφαλίζεται μέσω του πλήρες εφαρμοζόμενου συστήματος ISO 22000 (αρ. πιστοποιητικού 110-2 ΕΣΥΔ & QMS-Cert ® No. 130-709/2027), την κορυφαία πλέον πιστοποίηση στα τρόφιμα.
Έτσι λοιπόν, το Χειροποίητο Μακεδονίας απαντώντας στις απαιτητικές ανάγκες της αγοράς εμπλουτίζει διαρκώς τα προϊόντα της και πρωτοπορεί με νέες συνταγές και καινοτομίες που ικανοποιεί όλες τις προσδοκίες και όλες τις γευστικές αναζητήσεις και του πιο απαιτητικού.
ΑΦΟΙ ΤΣΙΟΥΡΗ Ο.Ε.
Βιομηχανικό Πάρκο Νεοχωρούδας
ΤΚ. 54500, ΤΘ.108, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 785498 
Fax: 2310 784633
e-mail: info[at]tsiouris.gr
Υποκατάστημα Αθηνών:
Τηλ.: 210 6460370, 210 6469335
e-mail: athens[at]tsiouris.gr
Υποκατάστημα Πελοποννήσου:
Αρήνης 1 , Ζαχάρω Ηλείας
Τηλ.: 26250-34430   http://www.tsiouris.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου