ΣΕΛΙΔΕΣ

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΛΑΙΑ ΨΥΧΡΗΣ ΕΚΘΛΙΨΗΣ...ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΓΗΣ


Η εταιρία μας ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με τη συγκομιδή και την επεξεργασία αγροτικών προϊόντων. Πάντα συλλέγουμε από τις εύφορες πεδιάδες της Θράκης τα πιο
εκλεκτά και ποιοτικά αγροτικά προϊόντα.
Η επεξεργασία γίνεται με φυσικές μεθόδους και η αποθήκευση γίνεται σε  silos με τεχνικό αερισμό για να διατηρούνται φρέσκα.
ηλιελαιο ψυχρης εκθλιψηςΓια την παραγωγή του σπορέλαιου ψυχρής έκθλιψης δομήθηκαν νέες μονάδες που διαμορφώθηκαν ειδικά για την επεξεργασία, την παραγωγή και την εμφιάλωση σπορέλαιου ψυχρής έκθλιψης. Οι νέες εγκαταστάσεις καθώς και τα σύγχρονα μηχανήματα (πρέσες innox) που χρησιμοποιούμε πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για τη φυσική επεξεργασίας βρώσιμων προϊόντων.
Η Παραγωγή μας ελαίων ψυχρής έκθλιψης πραγματοποιείται από ηλίοσπορα, κολοκυθόσπορα, σουσάμι, καρύδια, φυστίκια, αμύγδαλα κι ελαιοκράμβη και παράγεται λάδι υψηλής ποιότητας με όλες της γεύσεις. Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε είναι ολοκαίνουριες πρέσες ψυχρής έκθλιψης, όλο innox, δυναμικότητας 500kg σπόρου /h.
Η θερμοκρασία επεξεργασίας του σπόρου δεν υπερβαίνει τους 40C με αποτέλεσμα  το λάδι να διατηρεί όλες τις βιταμίνες του (Ε, Ω, κ.ά), τα θρεπτικά συστατικά του, το φυσικό του χρώμα και τη γεύση του
.

Στοιχεία Επικοινωνίας

 +30 6987448464

 Γενικές πληροφορίες:  http://thrakiland.gr/
info@thrakiland.gr
  Πωλήσεις χονδρικής/λιανικής εσωτερικού:
sales@thrakiland.gr
  Ηλεκτρονικό κατάστημα και ιστοσελίδα:
it@thrakiland.gr
 Τζαφίλκου Κατερίνα:
katerinatzaf@gmail.com
Τζαφίλκος Αθανάσιος:
tzafilkos@gmail.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου