ΣΕΛΙΔΕΣ

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

THE GREEN-COLACOMPANY

.Η Green Cola Company στηριζόμενη στη μακρόχρονη, επιτυχημένη πορεία της ΕΠΑΠ, μετουσιώνει την εμπειρία και την καινοτομία σε επιτυχημένα προϊόντα. Με εφόδια την πολυετή εμπειρία και τις συνεχείς επενδύσεις σε κτιριακό και τεχνολογικό εξοπλισμό, η ΕΠΑΠ βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις των εγχώριων μονάδων εμφιάλωσης αναψυκτικών αναφορικά με την ποιότητα και την παραγωγική ικανότητα.
Σημαντικοί σταθμοί της εταιρείας :
To 2010 και μετά από μία στρατηγική αναδιάρθρωση της δομής της, η  ΕΠΑΠ κάνει το μεγάλο άλμα δημιουργώντας τη σειρά αναψυκτικών Sparky, η οποία καλύπτει προϊόντα Cola, Cola χωρίς ζάχαρη, πορτοκαλάδα, λεμονάδα, βυσσινάδα, γκαζόζα, σόδα, τόνικ και κοκτέιλ, απευθυνόμενη κυρίως στην αγορά της Βόρειας Ελλάδος.

Το 2012 τα προϊόντα Sparky δίνουν τη σκυτάλη σε νέα προϊόντα που συμβάλλουν σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, ως μέρος του στρατηγικού επαναπροσδιορισμού της εταιρίας. Η παρουσίαση ενός νέου προϊόντος τύπου cola που απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα προϊόν με ελάχιστη θερμιδική επιβάρυνση, χωρίς να θυσιάζεται το γευστικό αποτέλεσμα, είναι πλέον γεγονός.

Η γνωστή πλέον Green Cola, που κερδίζει συνεχώς τις προτιμήσεις των Ελλήνων και ξένων καταναλωτών, διαθέτει ήδη το δικό της φανατικό κοινό. Το 2013, συνεχίζοντας την ίδια φιλοσοφία, παρουσιάζονται τα προϊόντα ΜΠΛΕ, GR8 (Gr-eight) καθώς και τα Mixers Mix&Match.
Σήμερα, η ΕΠΑΠ έχοντας μία ευρεία γκάμα προϊόντων, συνεχίζει να ερευνά και να δημιουργεί καινούριες γεύσεις, με κύριο πάντα γνώμονα την άριστη ποιότητα, η οποία αποτελεί μία από τις σταθερές αξίες της.

Green Cola

Ελληνική        Πορτοκαλάδα





Ελληνική Βυσσινάδα


τηλ. +30 210800 2980
Green Cola Company Α.Ε
Γράμμου 71, Μαρούσι 151 24, Αττική















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου