ΣΕΛΙΔΕΣ

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ..OLIVE GREEN

Τον Σεπτέμβριο του 2010 με πολύ όρεξη για δουλειά και καλή διάθεση ιδρύθηκε η εταιρεία με την ονομασίαVIVID & HEALTH ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ - ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ – ΤΡΟΦΙΜΩΝ OE και τον διακριτικό τίτλο VIVID & HEALTH OE. Τρείς νέοι άνθρωποι, με κοινό όραμα την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων στον τομέα των οικιακών και βιομηχανικών καθαριστικών αλλά και με περιβαλλοντικές και δημιουργικές ανησυχίες, ενώσαμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας για να φέρουμε στην αγορά των καθαριστικών προϊόντων κάτι νέο, οικονομικό και ταυτόχρονα φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
Προηγήθηκε μελέτη, έρευνα και πειραματισμός και μετά από αξιολόγηση των αποτελεσμάτων προχωρήσαμε στην υλοποίηση της πρώτης καινοτόμου ιδέας μας που είναι η παραγωγή φυτικών καθαριστικών από αγνό λάδι ελιάς βιολογικής καλλιέργειας.
Σήμερα η σειρά αυτή προϊόντων, που προστατεύεται από Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας, είναι τοποθετημένη τόσο σε αλυσίδες λιανικής όσο και σε εξειδικευμένα καταστήματα βιολογικών και φυτικών προϊόντων και δοκιμάζεται καθημερινά από τους καταναλωτές τόσο για την καινοτομία και τη χρηστικότητα της όσο και για την οικονομία και τον οικολογικό της προσανατολισμό.
Και δεν σταματάμε μόνο εκεί, δουλεύουμε πάνω στην ανάπτυξη και άλλων συναφών προϊόντων με την ίδια φιλοσοφία: ποιότητα και οικονομία με οικολογική ευαισθησία.
Τα γραφεία της εταιρείας μας στεγάζονται από την ίδρυση της στο Μοσχάτο Αττικής στην οδό Αργοστολίου 1 ενώ η εταιρεία διαθέτει ενοικιαζόμενους χώρους αποθήκευσης και διανομής .
Ως νέα και ταχύτατα αναπτυσσόμενη, η εταιρεία μας έχει πετύχει ήδη συνεργασίες με αλυσίδες λιανικής και εξειδικευμένα καταστήματα καθώς και εταιρείες διανομής στον Ελληνικό χώρο. Επίσης ο χαρακτήρας μας είναι έντονα εξαγωγικός καθώς πιστεύουμε ότι τα προϊόντα μας αφορούν όλες τις αγορές του πλανήτη αφού έχουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της οικονομίας και της οικολογίας σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Όραμα μας είναι να μεγαλώσουμε με υγιή τρόπο διατηρώντας το αμιγώς Ελληνικό μας προφίλ προσφέροντας πρωτοποριακά, ανταγωνιστικά Ελληνικά προϊόντα συνεισφέροντας στην ανάπτυξη του τόπου μας.Διεύθυνση:
Αργοστολίου 1
Μοσχάτο
Αθήνα
Ελλάδα
18344

Τηλέφωνο:
Τ:213 0098565

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου