ΣΕΛΙΔΕΣ

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ..MAXI

Η βιομηχανία ΜΑΧΙ Α.Ε.Β.Ε ιδρύθηκε το 1988, στην Κατερίνη. Δραστηριοποιείται και πρωτοστατεί στον κλάδο της παραγωγής προϊόντων χάρτου οικιακής και επαγγελματικής χρήσης και παραγωγής απορρυπαντικών, καθώς και στην εμπορία μιας γκάμας ειδών οικιακής χρήσης που καλύπτει όλες τις καθημερινές ανάγκες του σπιτιού.
Στεγάζεται σε ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 15,000 τ.μ., απασχολεί 100 ειδικευμένους εργαζόμενους, διαθέτοντας παράλληλα ένα άρτια οργανωμένο στόλο διανομής και μεταφοράς των προϊόντων της σε Ελλάδα και εξωτερικό (αποτελούμενο από 30 φορτηγά και 15 επιβατικά).
Η ΜΑΧΙ Α.Β.Ε.Ε. πραγματοποιεί εξαγωγές σε κράτη μέλη της Ε.Ε., ενώ κατέχει μεγάλο μερίδιο αγοράς σε χώρες των Βαλκανίων όπως, Βουλγαρία, Σκόπια, Κόσσοβο, Αλβανία, Ρουμανία, Σερβία και επεκτάθηκε σε χώρες όπως Κύπρος, Ισραήλ και Τουρκία.

Το 2002 προβαίνει στον πλήρη εκσυγχρονισμό του βιομηχανικού και μηχανολογικού εξοπλισμού παραγωγής, τυποποίησης και συσκευασίας, ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις της αγοράς με το βέλτιστο δυνατό τρόπο. Το γεγονός αυτό την κατέταξε στην πρώτη παραγωγική θέση, στην ευρύτερη νότια Ευρώπη.

Το προσωπικό

Στον όμιλο MAXI τα ακριβότερα πάγια είναι οι άνθρωποι μας. Σε αυτούς επενδύουμε και οφείλουμε κατά μεγάλο ποσοστό την ραγδαία ανάπτυξη της εταιρίας μας. Ο επαγγελματισμός τους, το πνεύμα συνεργασίας και αλληλοκατανόησης η προσήλωση στον κοινό μας στόχο για υψηλής ποιότητας προϊόντα καθιστούν την ομάδα της ΜΑΧΙ πρωτοπόρο και αν αναλογιστούμε και τον υψηλής ένταση ανταγωνισμό τότε μπορούμε να αισθανόμαστε ακόμα πιο περήφανοι για αυτούς.

Στην ΜΑΧΙ PAPER MILL εργάζονται ως επι τω πλείστον νέοι άνθρωποι με διάθεση δημιουργίας και υψηλής τεχνογνωσίας μιας και έχουν εκπαιδευτεί άρτια από την κορυφαία εταιρία στο χώρο των μηχανημάτων RECORD SPA. Στο σύνολό τους είναι 45 άτομα, οι 40 εντάσσονται στην παραγωγή. Στην MAXI PAPER MILL απασχολούνται και 20 εξωτερικοί συνεργάτες εξίσου υψηλού μορφωτικού και τεχνολογικού επιπέδου.

MAXI A.E.Β.E

ΕΔΡΑ:   1o χιλ. Π.Ε.Ο. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
TK : 601 00 - ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Τηλ : (+30) 23510 31322
Fax : (+30) 23510 31143
Email : info@maxi.gr
ΥΠΟΚ/ΜΑ:  ΛΟΥΤΡΟΥ 23 ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου