ΣΕΛΙΔΕΣ

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΔΡΟΣΗ


ΔΡΟΣΗ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑΗ εταιρεία "Δρόση" ιδρύθηκε το 2005 στην Ηράκλεια Σερρών από τον Χημικό Μηχανικό Βυζιώτη Δημήτριο. Στις εγκαταστάσεις της, όπου στεγάζεται ένας υπερσύγχρονος εξοπλισμός, παράγονται και εμφιαλώνονται τα αναψυκτικά: πορτοκαλάδα, λεμονάδα, γκαζόζα, βυσσινάδα, σόδα και espero light. Κύριο χαρακτηριστικό των προϊόντων αποτελεί η άριστη ποιότητα και η μοναδική γεύση τους.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το εξαιρετικό άρωμα της γκαζόζας, η οποία παρασκευάζεται σύμφωνα με τη μοναδική τοπική παραδοσιακή συνταγή αλλά και η γεύση των 3 φρούτων που περιέχονται στο αναψυκτικό με μειωμένες θερμίδες, espero light, και τα οποία είναι το ροδάκινο, το βερίκοκο και το πορτοκάλι. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα αναψυκτικά παρασκευάζονται από ελληνικούς χυμούς φρούτων και εμφιαλώνονται σε γυάλινες φιάλες αποσκοπώντας στη διατήρηση αναλλοίωτης της γεύσης τους μέχρι και την ημερομηνία λήξης. Η εταιρεία αυτή τη στιγμή δραστηριοποιείται στο νομό Σερρών, και στα άμεσα σχέδιά της περιλαμβάνεται η ανάπτυξη δικτύου διανομής στους όμορους νομούς.

Όλα τα προϊόντα διατίθενται στις συσκευασίες:  Γυάλινη επιστρεφόμενη φιάλη 250 ml και γυάλινη μη επιστρεφόμενη φιάλη 250ml.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:     ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΣΕΡΡΩΝ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:     23250 25162
FAX:     23250 25162
E-MAIL:    drosi@otenet.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου