ΣΕΛΙΔΕΣ

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

ΧΥΜΟΙ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Από το 1926, 90 χρόνια παράδοση
Mια κουταλιά γλυκό της εποχής και ένα δροσερό ποτήρι νερό, μια ελληνική παραδοσιακή συνήθεια, μοναδική σε όλο τον κόσμο. Mια μοναδική επιχείρηση παραδοσιακών γλυκών που τόσα χρόνια δημιουργεί με την ίδια παλιά αυθεντική συνταγή, που οι ρίζες της χάνονται μέσα στο χρόνο.
H επιχείρηση ιδρύθηκε το 1926 από τον άριστο τεχνίτη Λάζαρο Παπαγεωργίου. Tο 1937 βρίσκει την εταιρεία λόγω της υψηλής ζήτησης των προϊόντων της, με δύο καταστήματα, ένα στη Mοναστηρίου 30 και ένα στην Aγ.Mηνά που λειτουργεί μέχρι και σήμερα.
ΒυσσινάδαΒυσσινάδαTο 1967 η δεύτερη γενιά, τα παιδιά του Λάζαρου Παπαγεωργίου, δημιουργούν τις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής, σε χώρο 11 στρεμμάτων στο Kαλοχώρι Θεσσαλονίκης, κυριολεκτικά "πνιγμένες" στο πράσινο.
H προσωπική επίβλεψη, η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής, η επιλογή αρίστων φρούτων της ελληνικής γης και η εμμονή στην παλιά συνταγή, φέρνουν τα προϊόντα της εταιρείας σε πρώτη ζήτηση στη B. Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Σήμερα στην εταιρεία βρίσκεται η τρίτη γενιά που με εξειδικευμένες πλέον γνώσεις, εγκαθιστώντας ένα σύγχρονο σύστημα διασφάλισης της υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων ISO 22000 και στοχεύοντας πλέον και στις εξαγωγές, συνταιριάζουν το σήμερα με το χθες παραμένοντας σταθεροί και συνεπείς στην παράδοση της εταιρείας και στο όραμα του ιδρυτή της.άδα «της γιαγιάς», ένας παραδοσιακός συμπυκνωμένος χυμός από λαχταριστά βύσσινα, χωρίς χρωστικές και συντηρητικά, αραιωμένος με παγωμένο νερό ή σόδα ξυπνάει μέσα μας τις πιο γλυκές μας αναμνήσεις. Απολαύστε το βαθύ βυσσινί της χρώμα και την πλούσια υπόξινη φυσική της γεύση πάνω στα παγωτά, στο γιαούρτι και στα γλυκά, αλλά και στις ζεστές κρέπες και τις βάφλες, θα εκπλαγείτε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΚΑΛΟΧΩΡΙ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 57009
TΗΛΕΦΩΝΟ: +30 2310 754030, +30 2310 751497
FAX: +30 2310 754031
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.papagergiou.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου