Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής στην περιοχή της Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη, όπου παράγει τις μπύρες MythosKaiser καιHenninger, τις οποίες και διανέμει στη χώρα μας.
Ειδικά σε ό,τι αφορά την μπύρα Mythos, την πιο διάσημη Ελληνική μπύρα στιον κόσμο, η εταιρεία αναπτύσσει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα, καθώς το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί τη μοναδική ελληνική μάρκα μπύρας που εξάγεται σε περίπου 40 χώρες και έχει επώνυμη ζήτηση και φανατικούς θαυμαστές.
Παράλληλα, η εταιρεία εισάγει και διανέμει στη χώρα μας διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες: την δανέζικη Carlsberg, την μεξικάνικη CoronaExtra, τις ιρλανδικές μπύρες της Diageo Guinness και Kilkenny, τη βέλγικη Grimbergen, τη βαυαρικής προέλευσης weissbier SchneiderWeisse, τον Ιρλανδέζικο μηλίτη Magners και τον ανθρακούχο μηλίτη Somersby, διευρύνοντας έτσι την ελληνική αγορά μπύρας και προσφέροντας στον έλληνα καταναλωτή νέες, ποιοτικές γεύσεις.
Η εταιρεία διατηρεί κέντρα διανομής σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη, παρέχοντας κάλυψη σε εθνικό επίπεδο.


Προϊόντα
Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Μύθος Ζυθοποιία περιλαμβάνει:

Μythos: η Lager με τον πλούσιο αφρό, το λαμπερό ξανθό χρώμα και την ευχάριστη δροσιστική γεύση, φτιαγμένη από εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και λυκίσκου, εγγύηση απόλαυσης για κάθε στιγμή.
Carlsberg: All Malt Premium μπύρα, που η γεύση του λυκίσκου και των δημητριακών σε συνδυασμό με τη γλυκύτητα του αρώματος καλοκαιρινών Δανέζικων μήλων προσφέρουν μια απαράμιλλη γεύση ευρέως γνωστή και διεθνώς αναγνωρισμένη.
Kaiser: Ο κύριος εκφραστής της Γερμανικής PILSNER και η πρώτη σε πωλήσεις μπύρα Pils στην Ελλάδα.
Corona Extra: Η Νο 1 σε πωλήσεις μεξικανική μπύρα στον κόσμο.
Guinness*: Η μεγαλύτερη σε πωλήσεις μαύρη (stout) μπύρα στον κόσμο.
Schneider Weisse: Η αυθεντική Βαυαρική Weissbier που από το 1872 παράγεται σε ζυθοποιείο που εξειδικεύεται στην παραγωγή Weissbier.
Grimbergen: Μοναστηριακή μπύρα από το Βέλγιο που διατίθεται σε 3 τύπους: Blonde, Double & Blanche.
Kilkenny**: Η ιρλανδικής καταγωγής premium κόκκινη μπύρα που αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα της κατηγορίας των μπυρών Ale.
Henninger: Χαρακτηριστικό δείγμα της κλασικής Βαυαρικής σχολής Lager. Μπύρα υψηλής ποιότητας, σε προσιτή τιμή.
Magners: Ο Νο1 σε πωλήσεις Ιρλανδέζικος μηλίτης στη Mεγάλη Βρετανία.
Somersby: H καινοτόμος πρόταση ανθρακούχου μηλίτη! Ένα ασύγκριτα δροσιστικό ποτό με βάση το μήλο!http://www.mythosbrewery.gr/company/ourcompany/Pages/default.aspx