ΣΕΛΙΔΕΣ

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ....ΛΕΒΑ

leva productsΗ Ε.&Κ. ΜΠΟΥΧΛΗΣ Α.Ε. μια σταθερά ανερχόμενη παραδοσιακή βιοτεχνία, ασχολείται από το 1950 με τη μεταποίηση ιχθυρών (αλίπαστα), την επεξεργασία ελιών και με την παραγωγή και εμφιάλωση εξαιρετικού ούζου στη Μυτιλήνη. Οι δραστηριότητές της καλύπτουν εδώ και πολλά χρόνια την τοπική, αλλά και όλη σχεδόν την ελληνική αγορά. Σημαντικό επίσης μερίδιο της παραγωγής της εξάγεται. Τα προϊόντα που επεξεργάζεται είναι από το νησί και διαλέγονται με προσοχή από τους πεπειραμένους ανθρώπους της. Ολα παρασκευάζονται εντελώς παραδοσιακά, με ανθρώπινα χέρια και με παντελή απουσία χημικών συντηρητικών.
Η εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της έχει προκαλέσει τη σταθερή ζήτηση τους από πολλές επιχειρήσεις του Κέντρου και της υπόλοιπης Ελλάδας. Ετσι μπορούμε να τα απολαμβάνουμε καθημερινά στο τραπέζι μας.
Η επιχείρηση εφαρμόζει σύστημα
διαχείρισης υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων H.A.C.C.P.

Όταν θα πας για ουζάκι άφησε το κινητό στο σπίτι. Ξέχασέ το για να θυμηθείς πως είναι να επικοινωνείς. Το να μιλάς τρώγοντας και πίνοντας σ’ ένα καφενείο, σ’ ένα ουζερί στην πλατεία ή ακόμα καλύτερα σ’ ένα νησί, σου θυμίζει ποιος είσαι. Γιατί είναι ωραίο να είσαι Έλληνας. Αν βγεις για ένα ουζάκι είναι σίγουρο πως όλα θα εξελιχθούν ωραία. Θα απολαύσεις όλες τις διαδικασίες χαλάρωσης. Θα θυμηθείς λέξεις που δεν χρησιμοποιείς, γιατί επείγει να ενταχθείς.
Έχοντας μάθει να ζεις ανάμεσα σε οξύμωρα σχήματα, είναι δύσκολο να προσδιορίζεις ταυτότητες. Το ουζάκι έχει ταυτότητα και είναι αμιγώς ελληνική. Είναι υπόλευκο και μυρίζει Βυζάντιο και αρχαιότητα. Μυρίζει ανατολή και μυρίζει θάλασσα. Κι όταν μυρίζεις θάλασσα, ξυπνάνε όλα τα δαιμόνια. Λέξεις όπως ταξίδι, αναζήτηση, έρωτας, μεγαλείο, απλότητα.
Το ΣΜΥΡΝΙΩ μυρίζει θάλασσα, μυρίζει μνήμες.

Ελιές ξιδάτεςΕλιές Αιολία
Θα τις βρείτε σε δύο συσκευασίες των 6κιλ. και 13κιλ. (καθαρό βάρος) και σε μεγέθη που ποικίλουν, ανάλογα με τη σοδειά


Ε.&Κ. ΜΠΟΥΧΛΗΣ Α.Ε.
Μυτιλήνη:
+30 22510 32626
Μόρια Μυτιλήνης
+30 22510 32550

81100 Μυτιλήνη 

+30 22510 32560 
E-mail:
info@leva.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου