ΣΕΛΙΔΕΣ

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

BIO QUEST Βιολογικές σάλτσες / βιολογικό ketchup

 Bio Quest. Βιολογικές σάλτσες

Η εταιρία Bio Quest ιδρύθηκε με στόχο να προσφέρει βιολογικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον, συμβάλλοντας σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η καλύτερη επιβράβευση στις προσπάθειες μας  είναι η εμπιστοσύνη των πελατών μας και για τον λόγο αυτό προσφέρουμε μόνο προϊόντα ανώτερων προδιαγραφών, στις καλύτερες δυνατές τιμές. Με τον τρόπο αυτό συμβάλλουμε στην αλλαγή των διατροφικών συνηθειών προς μια πιο υγιεινή διατροφή για τον άνθρωπο και στην παραγωγή προϊόντων με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Πιστοποιήσεις
Η Bio Quest πιστοποιείται από την TÜV Austria Hellas η οποία κατέχει μια από τις πρώτες θέσεις στο τομέα της επιθεώρησης και της πιστοποίησης τροφίμων στην χώρα μας.

Δραστηριότητα - Συνεργασίες
Η εταιρία μας εισάγει & αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα προϊόντα από κορυφαίους οίκους του εξωτερικού με αποτέλεσμα να έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, τα οποία ικανοποιούν τις αυξανόμενες ανάγκες για μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

Επιπλέον διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από Ελληνικά προϊόντα επιλεγμένα με προσοχή από βιοκαλλιεργητές, οι οποία συμβαδίζουν με τις αυστηρές προδιαγραφές της εταιρίας μας και συμβάλλουν στην ορθολογικότερη αξιοποίηση του πλούτου της ελληνικής γης.
 
Bio Quest
Ηροδότου 44 Γαλάτσι 111 47
Τηλ.: 210-6897752

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου