ΣΕΛΙΔΕΣ

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

«Σάρωσε» τα βραβεία η επιχείρηση Τυροκομικά Μόρνου Γρατσάνης στην Dairy Expo 2016

14721522_1001465849961741_7031915257229165214_nΤρία βραβεία απέσπασε η επιχείρηση γαλακτοκομικών και ζυμαρικών προιόντων Τυροκομικά Μόρνου Γρατσάνης, στην 4η επαγγελματική έκθεση Dairy Expo 2016, που πραγματοποιήθηκε από τις 30 Σεπτεμβρίου, έως τις 2 Οκτωβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo και στην οποία μετείχαν πολλές δυναμικά αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της γαλακτοκομίας και της τυροκομίας.
Η επιχείρηση βραβεύτηκε με το
χρυσό βραβείο για την Φέτα Π.Ο.Π δοχείου, με το αργυρό για το ανθότυρο που παράγει, και με το χάλκινο βραβείο για τη Φέτα Π.Ο.Π βαρέλι. Και όχι άδικα προφανώς, καθώς τα προϊόντα της παράγονται με παραδοσιακό τρόπο, αποκλειστικά από Ελληνικές πρώτες ύλες και με αυστηρότατες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.
Η οικογενειακή επιχείρηση, μετρά παρουσία και παράδοση άνω των 35 χρόνων και εδρεύει στο Καστράκι Φωκίδος, όπου πέραν του σύγχρονου τυροκομείου της, διατηρεί και εργαστήριο παραδοσιακών ζυμαρικών, ενώ πρατήρια διατηρεί επίσης στη Ναύπακτο και στην Αθήνα, στην περιοχή Ζωγράφου. Τα προϊόντα της διανέμονται σε πολλά σημεία μέσω καταστημάτων λιανικού/χοντρικού εμπορίου σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Η εταιρία δίνει υπόσχεση να συνεχίσει την δυναμική της πορεία σε πείσμα των καιρών.ΠΗΓΗhttp://www.npress.gr/home-post/sarose-ta-vravia-epichirisi-tyrokomika-mornou-gratsanis-stin-dairy-expo-2016/