ΣΕΛΙΔΕΣ

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016

ON LINE ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΛΕΣΒΟΥ ..ΑΙΟΛΙΑ ΓΗ.

Aeoliashop – Αιόλια Γή
 aeoliashop.grΑιολίδα η αρχαία αιολίς, “αιόλια γή” περιοχή στην οποία εγκαταστάθηκαν Αιολείς κατά τον πρώτο Ελληνικό αποικισμό. Η περιοχή περιελάμβανε τα βορειδυτικά παράλια της Μικράς Ασίας καθώς επίσης και τα νησιά Λέσβος, Τένεδος, και τα Μοσχονήσια.
Η επιχείρηση είναι οικογενειακή και σκοπός μας είναι να γνωρίσει ο κόσμος τα παραδοσιακά προϊόντα της Λέσβου και της Λήμνου.
Η Λέσβος ήταν ανέκαθεν ένας χαρισματικός τόπος που παρείχε την δυνατότητα στους
κατοίκους της να επωφελούνται απο τα απαραίτητα αγαθά. Όλα αυτά τα χρόνια τα προϊόντα έγιναν γνωστά μέσα απο Συνεταιρισμούς και ιδιώτες με αγάπη και μεράκι για τον τόπο μας. Εμείς απο την πλευρά μας τα συγκεντρώσαμε, επιλέγοντας τα καλύτερα απο αυτά για να μπορεί να τα βρεί έυκολα ο κάθε επισκέπτης μας.
Τα προϊόντα της Λέσβου πολλά και ποικίλα…Λάδι μοναδικό, για την γεύση του και της θεραπευτικές του ιδιότητες. Γλυκά και Μαρμελάδες απο τους τοπικούς Συνεταιρισμούς γυναικών, συνταγές που περνάνε απο γενιά σε γενιά. Γαλακτοκομικά προϊόντα γνωστά για την ποιότητα τους και ιδιαίτερα το λαδοτύρι Μυτιλήνης. Ούζο Μυτιλήνης με αγνά υλικά απο την Λεσβιακή Γή, και φυσικά όλα τα τοπικά και βιολογικά προϊόντα της Λέσβου και της Λήμνου.
Με σεβασμό στον πελάτη!

  • Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους:
    Τηλεφωνικώς : +30 22510 54550
    Ταχυδρομικώς : Κουντουριώτη 87, Μυτιλήνη, Λέσβος, Ελλάδα ΤΚ 811 00
    email:info@aeoliashop.gr
    ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, και θα επικοινωνίσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.  WEBSITE http://www.aeoliashop.gr/